miercuri, februarie 21, 2024

În perioada următoare, în Sectorul 6 vor fi amplasate, în 16 zone, containere pentru colectarea deșeurilor voluminoase

Din OrasÎn perioada următoare, în Sectorul 6 vor fi amplasate, în 16 zone, containere pentru colectarea deșeurilor voluminoase

Locuitorii din Sectorul 6 vor avea la dispoziție containere pentru colectarea obiectelor voluminoase. Acestea vor fi amplasate în 16 zone, începând de la săptămâna viitoare.

„Urmează să faceți #curățenie în casă și vreți să scăpați de anumite obiecte voluminoase? Le puteți aduce gratuit la punctele de colectare ce vor fi amplasate, pe parcursul acestei luni, în 16 locații din #Sectorul6”.

Primăria Sectorului 6 va amplasa containere pentru colectarea obiectelor voluminoase în 16 zone din sector, începând de săptămâna viitoare.

Iată programul de amplasare a containerelor:

24 ianuarie: Calea Giulești (cap tramvai) și Podul Giulești.

25 ianuarie: străzile Alexandru Ivasiuc și Mehadia, lângă parc.

26 ianuarie: Piața Apusului și intersecția Ajustorului cu Uverturii.

27 ianuarie: Strada Fabricii (canton Urban) și Strada Oboga (în spatele autogării).

28 ianuarie: Lujerului (calea ferată) și intersecția Valea Oltului cu Bd. Timișoara.

29 ianuarie: Moinești (calea ferată) și intersecția Prelungirea Ghencea cu Valea Oltului.

30 ianuarie: intersecția Bd. Ghencea cu Str. Brașov și intersecția Drumul Taberei cu Târgu Neamț (spre parc).

31 ianuarie: în spatele Complexului Favorit și intersecția Bd. Timișoara cu Romancierilor.

Un lucru important de știut este că, pentru scurt timp, containerele pot lipsi de la adresa anunțată pentru a fi golite, dacă este cazul. Din acest motiv, locuitorii Sectorului 6 sunt sfătuiți să sune în prealabil la Urban SA pentru a primi informații suplimentare. Numerele de telefon disponibile sunt: 021.413.9115/ 021.413.9117.

Locuitorii Sectorului 6 pot depune gratuit deșeuri voluminoase în containere speciale, amplasate în 16 zone din sector.

Colectarea se face în ultimele 8 zile ale fiecărei luni, de la următoarele adrese:

Calea Giulești (cap tramvai) și Podul Giulești, străzile Alexandru Ivasiuc și Mehadia, lângă parc. Piața Apusului și intersecția Ajustorului cu Uverturii, Strada Fabricii (canton Urban) și Strada Oboga (în spatele autogării), Lujerului (calea ferată) și intersecția Valea Oltului cu Bd. Timișoara. Moinești (calea ferată) și intersecția Prelungirea Ghencea cu Valea Oltului.
Intersecția Bd. Ghencea cu Str. Brașov și intersecția Drumul Taberei cu Târgu Neamț (spre parc) în spatele Complexului Favorit și intersecția Bd. Timișoara cu Romancierilor.

În aceste containere pot fi depuse următoarele deșeuri voluminoase: mobilier de grădină,
mobilier din locuințe, jucării de mari dimensiuni, elemente de stolerie, obiecte de mari dimensiuni pentru recreere/joacă/întreținere corporală, obiecte textile.
Deșeurile care nu pot fi colectate în aceste containere sunt deșeuri din construcții și renovări, electrocasnice de mari dimensiuni. Electrocasnicele de mici dimensiuni se pot depune personal la sediul Urban din Bd. Preciziei, nr. 40A, fie la unul dintre cele 11 centre de colectare din Sectorul 6. Mai multe detalii găsiți AICI.

Vezi si alte articole...