luni, mai 20, 2024

Acord strategic de colaborare între Romarm și un producător american de drone militare și civile

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin intermediul...

Europa, sub tot mai multe amenințări. Ce conflicte vor lovi „Bătrânul Continent”

Afirmația retorică a președintelui francez Emmanuel Macron,...

În Sectorul 6 se scot la licitație spații pentru food truck-uri pe Trotuarul Nordic al Parcului Drumul Taberei

Din OrasÎn Sectorul 6 se scot la licitație spații pentru food truck-uri pe Trotuarul Nordic al Parcului Drumul Taberei

Primăria Sectorului 6 anunță că lansează o licitație pentru închirierea spațiilor destinate food truck-urilor pe Trotuarul Nordic al Parcului Drumul Taberei pentru perioada 1 iunie – 31 octombrie. Doritorii pot depune ofertele până pe 27 mai.

Prin Administrația Comercială Sector 6, Primăria Sectorului 6 organizează o procedură concurențială pentru alocarea următoarelor spații:

Două spații, cu suprafață individuală de 30 mp, destinate activității de bar (comercializarea băuturilor cu conținut scăzut și mediu de alcool, ceai, apă, sucuri îmbuteliate etc.);
Două spații, cu suprafață individuală de 20 mp, pentru alimentație publică (înghețată, gogoși, clătite, pizza, hotdog etc.).
Food truck-urile vor fi amplasate pe Trotuarul Nordic al Parcului Drumul Taberei, iar perioada de închiriere este 1 iunie – 31 octombrie. Harta cu poziționarea spațiilor este disponibilă AICI.

Conform informațiilor oferite de PS6 pe site-ul oficial, prețul de pornire pentru un loc este de 6 lei/mp/zi.

Data limită de depunere a ofertelor este 27 mai, ora 12:00. În aceeași zi, începând cu ora 13.00, ele vor fi deschise.

Ședința publică va avea loc la sediul Administrației Comerciale Sector 6. Ofertele pentru participarea la procedura concurențială se pot depune direct la Administrația Comercială Sector 6 (Șoseaua Virtuții 148, etaj 1), până pe 27 mai 2024, de luni până joi, între orele 08:00 și 16:00, iar vineri, între orele 08:00 și 14:00, sau prin curier, până la data de 27.05.2024, ora limită de depunere fiind 12:00.

Documentele necesare pentru dosarul de licitație se vor depune la sediul Administrației Comerciale Sector 6, situat pe Șoseaua Virtuții 148, etaj 1. Acestea includ:

Cerere de înscriere, în care se va specifica numărul locației pentru care se licitează (conform indicat pe harta locației).
Certificat de Înregistrare Fiscală (CUI).
Certificat Constatator care să conțină codul CAEN corespunzător activității desfășurate în cadrul evenimentului respectiv, precum: furnizarea serviciilor de comerț, alimentație publică (înghețată, gogoși, clătite, pizza, hotdog, etc.) și baruri (băuturi cu conținut scăzut de alcool, ceai, apă, sucuri îmbuteliate, etc.).
Listă cu produsele și prețurile comercializate.
Fotografii color cu produsele comercializate (între 5 și 10) și cu standul de comercializare (minimum 3 poze).
Contract cu o firmă specializată pentru colectarea și preluarea uleiului uzat, valabil pe durata evenimentului. La momentul depunerii documentației pentru obținerea amplasamentului, dovada va fi făcută prin declarație pe proprie răspundere.
Contract încheiat cu o firmă de salubrizare. La momentul depunerii documentației pentru obținerea amplasamentului, dovada va fi făcută prin declarație pe proprie răspundere.
Declarație.
Dovada achitării garanției de participare.

Vezi si alte articole...