duminică, februarie 25, 2024

În ședința Consiliului Local din Sectorul 2, de astăzi, se vor supune la vot construirea unei noi grădinițe și înființarea unei brutării sociale

Din OrasÎn ședința Consiliului Local din Sectorul 2, de astăzi, se vor supune la vot construirea unei noi grădinițe și înființarea unei brutării sociale

Primăria Sectorului 2 îi invită pe locuitorii din București să participe online la ședința de Consiliu Local programată pentru astăzi, ce va fi transmisă live pe pagina de Facebook a instituției. Printre proiectele de pe ordinea de zi se numără:

Construirea unei noi grădinițe în Sectorul 2, situată pe Strada Ion Vlad nr. 3-5, având o capacitate de 160 de copii distribuiți în 8 grupe. Grădinița va avea un regim de înălțime S+P+1E+Et (etaj tehnic) și o suprafață construită desfășurată de 3.443,09 mp.

Construcția unui nou corp în incinta școlii Maria Rosetti (Str. Giuseppe Garibaldi nr. 3), finanțată din fonduri europene, cu un regim de înălțime St. (subsol tehnic) + P + 2E.

Refacerea și amenajarea curților exterioare ale mai multor unități de învățământ, printre care se numără Colegiul Economic Hermes, Școala Gimnazială Tudor Arghezi, Școala Gimnazială nr. 56, Grădinița nr. 256 și Grădinița nr. 133.

Cererea de aprobare a achiziției unui teren cu o suprafață de 304 mp, în vederea extinderii curții Grădiniței nr. 233 de pe Strada Arh. Petre Antonescu nr. 20.

Încheierea unor contracte de parteneriat pentru formarea profesională prin învățământ dual la Liceul Tehnologic Ion I. C. Brătianu, unde elevii vor fi pregătiți ca mecanici, bucătari și ospătari.

Lansarea unei brutării sociale pentru integrarea prin muncă a persoanelor vulnerabile, prin parteneriate cu fundații, urmând ca această convenție să fie supusă votului.

Implementarea unei noi infrastructuri de salubritate, cu echipamentele necesare deja achiziționate.

Mai multe detalii despre proiectele aflate pe ordinea de zi pot fi consultate AICI.

Vezi si alte articole...