luni, iunie 24, 2024

Prognoza meteo, 23 iunie. Canicula şi disconfortul termic vor persista. Unde va ploua

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)...

Cod galben de furtuni. Majoritatea țării va fi afectată de fenomene extreme

Cod galben de furtuni. Administrația Națională de...

Încă o mare companie americană pleacă din Rusia. Produsele sale sunt prezente şi în România

ExterneÎncă o mare companie americană pleacă din Rusia. Produsele sale sunt prezente şi în România

Încă o mare companie americană pleacă din Rusia. Produsele sale sunt prezente şi în România. Președintele rus Vladimir Putin a acordat American Express Co. dreptul de a-și lichida voluntar afacerile.

Încă o mare companie americană pleacă din Rusia. Produsele sale sunt prezente şi în România. Președintele rus Vladimir Putin a acordat American Express Co. dreptul de a-și lichida voluntar afacerile din Rusia.

Un decret publicat pe site-ul oficial nu precizează cum și când va avea loc exact procesul de lichidare propriu-zis.

Încă o mare companie americană pleacă din Rusia. Produsele sale sunt prezente şi în România

Viitorul American Express în Rusia este incert încă din luna martie a anului 2022, când compania a suspendat toate operațiunile din țară, ca şi alte corporații occidentale, ca răspuns la invazia Ucrainei, de către Moscova.

Moscova a înăsprit constant restricțiile asupra activelor străine, băncile solicitând aprobarea lui Putin, pentru orice acord, conform usnews.com.

American Express este un holding bancar american specializat în operaţiuni bancare cu carduri. A fost fondată de William Fargo, Henry Wells şi John Butterfield.

Primii doi sunt fondatorii şi dau numele băncii Wells Fargo, aflată în top 5 bănci americane. Wells Fargo a avut un rol pivot în Criza Subprimelor, la care se consideră de regulă că a contribuit.

Vezi si alte articole...