sâmbătă, iulie 20, 2024

Incendiu, în noaptea de miercuri spre joi, 24/25 ianuarie, în cartierul 23 August din București

Din OrasIncendiu, în noaptea de miercuri spre joi, 24/25 ianuarie, în cartierul 23 August din București

În noaptea de miercuri spre joi, 24/25 ianuarie, un incendiu puternic a distrus trei case în cartierul 23 August din București. Una dintre locuințe a fost complet mistuită de flăcări, iar alte două au suferit daune semnificative. Pentru stingerea incendiului, au fost mobilizați zeci de pompieri, iar vecinii, îngrijorați de posibila extindere a focului, au evacuat locuințele lor.

Incidentul a fost semnalat la ora 00:05, iar echipajele de pompieri au fost alertate cu privire la un incendiu la o casă de pe Strada Oriav din Sectorul 2, cartierul 23 August. O locuință cu etaj și mansardă a fost cuprinsă de flăcări, iar focul s-a extins și la alte două case din apropiere.

Pentru gestionarea situației de urgență, au fost mobilizate 10 autospeciale de pompieri. Incendiul a fost localizat după aproximativ două ore și a afectat o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.

În contextul evenimentului tragic, două femei, în vârstă de 28 și 66 de ani, au suferit atacuri de panică și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Cauza izbucnirii incendiului urmează să fie investigată de pompieri în cursul zilei de joi, 25 ianuarie.

„Incendiul s-a manifestat pe aproximativ 300 de metri pătrați și s-a propagat la locuințele care erau foarte apropiate. De la începutul incendiului a fost riscul să se propage la încă două case, pe cealaltă latură, unde am putut să intervenim pentru limitarea acestuia, a transmis Ionuț Bică, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București”, conform observatornews.ro.

Vezi si alte articole...