luni, iunie 17, 2024

Incendiu la bordul unei nave cu 16 persoane, în rada Portului Sulina / Echipajul a refuzat să coboare / A intervenit Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare

EconomieIncendiu la bordul unei nave cu 16 persoane, în rada Portului Sulina / Echipajul a refuzat să coboare / A intervenit Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti...

”În cursul zilei de 01.03.2024, Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a fost solicitată să intervină la nava Princess Mariam, aflata in rada portului Sulina, deoarece a fost raportat un incendiu la bord, în sala motoarelor. La bordul navei Princess Mariam, sub pavilion Sierra Leone se află echipajul format din 16 persoane[, a transmis, sâmbătă, Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare.

Sursa citată a preciyat că Nava SAR APOLLO, aparţinând Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, s-a îndreptat spre nava Princess Mariam, pentru a acorda ajutor şi pentru a prelua cele 16 persoane ale echipajului.

[Echipajul navei Princess Mariam a refuzat să părăsească nava. Sar APOLLO a stat în asistenţă până la ora 23:00, când Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a dispus întoarcerea acesteia la bază”, a mai transmis sursa citată.

Incendiul a fost stins, dar a rămas pe poziţie remorcherul Sulina2, pentru a recupera echipamentul.

La ora 00:05, nava Sar Apollo, din cadrul A.R.S.V.O.M s-a întors la bază şi a acostat în Portul Sulina.

 

Vezi si alte articole...