sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Incendiu la un centru de recreere din Rădăuţi, cu degajări mari de fum şi gaze toxice / Programul se terminase, astfel că în interior nu erau persoane

EconomieIncendiu la un centru de recreere din Rădăuţi, cu degajări mari de fum şi gaze toxice / Programul se terminase, astfel că în interior nu erau persoane

”Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi au intervenit, cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi cu un echipaj SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un centru de recreere (piscină acoperită şi saună), din municipiul Rădăuţi”, anunţă, sâmbătă seară, ISU Suceava.

Sursa citată a precizat că incendiul se manifesta la interior, cu degajări foarte mari de fum şi gaze toxice, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie.

”Din fericire, programul cu publicul era terminat, astfel încât, în clădire nu se aflau clienţi, dar nici personal propriu. Au ars mai multe bunuri materiale din interior, şi din cauza fumului şi a temperaturii ridicate, s-au degradat pereţii şi tavanul clădirii”, au mai precizat pompierii.

Potrivit acestora, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de materialele combustibile amplasate necorespunzător faţă de sistemul de încălzire din saună.

La ora transmiterii acestei ştiri, se intervine pentru îndepărtarea materialelor afectate de foc şi pentru lichidarea eventualelor focare ascunse.

 

 

 

 

Vezi si alte articole...