marți, iulie 16, 2024

Incendiu, noaptea trecută, pe Strada Voioșiei din Sectorul 2

Din OrasIncendiu, noaptea trecută, pe Strada Voioșiei din Sectorul 2

În cursul nopții trecute, un incendiu puternic a afectat mai multe locuințe de pe Strada Voioșiei din Sectorul 2 al Bucureștiului. Alarma a fost dată în jurul orei 3:00 dimineața, iar intervenția promptă a pompierilor a permis evacuarea în siguranță a 26 de persoane din locuințe.

Cinci persoane au necesitat asistență medicală, dintre care trei au fost transportate la spital, iar două au refuzat transportul, conform Antena 3 CNN. Zece autospeciale de stingere, două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD au fost mobilizate pentru a stinge focul și a acorda asistență.

Datorită intensității flăcărilor, pompierii au acționat din două direcții paralele pentru a controla incendiul. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cauza izbucnirii incendiului.

Unul dintre pompierii implicați în intervenție a declarat următoarele:

„Pompierii Inspectoratului de Urgență Dealul Spirii București Ilfov au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un grup de gospodării situate pe strada Voioșiei. Din cauza distanței foarte mici dintre proprietăți dispozitivul de intervenție a fost realizat pe două străzi paralele, acționându-se din curțile a opt gospodării”.

Vezi si alte articole...