luni, iulie 15, 2024

Incident extrem de grav, în această dimineață, în București. O persoană s-a aruncat de la etaj, pe Bulevardul Ion Mihalache

Din OrasIncident extrem de grav, în această dimineață, în București. O persoană s-a aruncat de la etaj, pe Bulevardul Ion Mihalache

În dimineața zilei de marți, 25 iunie 2024, în București a avut loc un incident deosebit de grav pe Bulevardul Ion Mihalache din Sectorul 1. O persoană s-a aruncat de la etaj, mobilizând rapid echipaje de pompieri, poliție și ambulanță SMURD la fața locului.

Administratorul grupului de Facebook „Info Trafic București si Ilfov” a informat participanții la trafic că circulația este dirijată pe bulevardul Ion Mihalache din cauza acestui incident tragic.

„Bd. I. Mihalache • (tentativa de) suicid prin precipitare de la înălțime mare, specifică începutului de săptămână.. 😕 • se circulă dirijat”, a transmis Marius M, la ora 07:23, într-o postare pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”.

Un alt participant al grupului a comunicat că persoana implicată s-a aruncat de la etajul al treilea și a fost transportată de urgență la spital.

Vezi si alte articole...