miercuri, februarie 21, 2024

Incredibil! Cetățenii cartierului 23 August din Sectorul 3 al Capitalei, așteaptă autobuzul în ruine

Din OrasIncredibil! Cetățenii cartierului 23 August din Sectorul 3 al Capitalei, așteaptă autobuzul în ruine

Bucureștenii din cartierul 23 August întâmpină dificultăți semnificative în așteptarea autobuzelor, din cauza condițiilor nefavorabile și a stațiilor neamenajate. Un exemplu elocvent este stația „Școala Generală 55” de pe Șoseaua Industriilor din Sectorul 3. Locuitorii susțin că au fost neglijați de Primăria Sectorului 3, dat fiind aspectul deplorabil al zonei și lipsa de măsuri luate.

O imagine postată recent pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3” ilustrează o stație de autobuz care pare abandonată, lipsind orice amenajare, doar cu o simplă plăcuță indicând numărul autobuzului. Mai mult, refugiul se află în imediata apropiere a unei căi ferate, prin care circulă zilnic trenuri, iar călătorii sunt obligați să traverseze calea ferată pentru a ajunge dintr-o parte a drumului în cealaltă.

Nemulțumirile se adaugă dat fiind lipsei de asfalt în zonă, iar călătorii sunt nevoiți să aștepte autobuzul pe noroi și pietre. Stația, numită „Școala Generală 55” și destinată autobuzelor liniei 103, este situată pe Șoseaua Industriilor, în proximitatea Școlii Generale nr. 55. Cetățenii din Sectorul 3 manifestă revolta față de primarul Sectorului 3, pe care îl acuză de lipsa de măsuri în privința stațiilor de autobuz din cartierul 23 August.

Iată câteva dintre comentariile acestora:
„Robert Negoiță, să ne dați și nouă o explicație aici la această postare. De ce nu luați măsuri?
Noi nu facem parte din Sectorul 3?” (V. C. B.)
„Toate stațiile STB din cartierul 23 August sunt la fel.” (A. B.)
„Când plouă se și inundă stația…” (A. M. S.)
„Adevărat! Pe noi, din acest cartier, ne ignoră total!” (P. M.)

Totodată, persoana care a distribuit fotografia cu stația în grupul de Facebook a menționat că a transmis aceeași imagine și către Primăria Sectorului 3, dar nu a primit nicio reacție sau răspuns din partea autorităților.

Vezi si alte articole...