marți, mai 30, 2023

Intervenție a poliției, după ce două persoane s-au urcat pe acoperișul unei vile din sectorul 3 și amenință că se aruncă în gol. Au fost trimiși negociatori

Din OrasIntervenție a poliției, după ce două persoane s-au urcat pe acoperișul unei vile din sectorul 3 și amenință că se aruncă în gol. Au fost trimiși negociatori

Apelul la 112, în care era anunțat că două persoane se află pe acoperișul unei vile din sectorul 3 și amenință că se aruncă în gol, a fost preluat miercuri, 19 aprilie, în jurul orei 17.30.

Potrivit unui comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, la fața locului s-au deplasat polițiști, pompieri, echipaje din cadrul ISU București-Ilfov și SABIF și negociatori.

Persoanele sunt pe acoperișul clădirii și amenință când că se aruncă în gol, când că își vor da foc, având asupra lor un recipient în care spun că este benzină, afirmă martori ai scenei.

Forțele de intervenție au estimat că vila are o înălțime comparabilă cu un bloc de trei etaje.

Potrivit Digi24, cele două persoane sunt nemulțumite că vor fi evacuate și au cerut o întâlnire cu primarul Robert Negoiță.

Atenție, imagi care vă pot afecta emoțional!

Traficul a fost blocat în zonă.

Foto: Digi24

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro