luni, iunie 24, 2024

Prognoza meteo, 23 iunie. Canicula şi disconfortul termic vor persista. Unde va ploua

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)...

Cod galben de furtuni. Majoritatea țării va fi afectată de fenomene extreme

Cod galben de furtuni. Administrația Națională de...

Intesa Sanpaolo Bank va oferi Primăriei Capitalei un împrumut de 150 de milioane de lei

Din OrasIntesa Sanpaolo Bank va oferi Primăriei Capitalei un împrumut de 150 de milioane de lei

Primăria Municipiului București a decis să se împrumute pentru a finanța investiții publice și a selectat Intesa Sanpaolo Bank, parte a Grupului Intesa Sanpaolo, care a câștigat licitația pentru un împrumut de 150 de milioane de lei. Potrivit autorităților, această sumă va fi utilizată pentru achiziționarea a 100 de troleibuze cu autonomie.

În urma licitației organizate de Primăria Municipiului București, Intesa Sanpaolo Bank, reprezentanta grupului Intesa Sanpaolo în România, a fost desemnată ca furnizorul împrumutului de 150 de milioane de lei. Această bancă italiană a fost aleasă pentru a oferi cel mai avantajos împrumut, care va fi folosit pentru finanțarea parțială a proiectului „Achiziționare mijloace de transport mai puțin poluante necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul București”.

Această inițiativă face parte dintr-o serie de investiții publice menite să îmbunătățească mobilitatea urbană fără a afecta mediul înconjurător. Astfel, municipalitatea va utiliza suma de 150 de milioane de lei pentru achiziționarea a 100 de troleibuze cu autonomie.

„Susținem Primaria Capitalei în aceasta inițiativă de îmbunătățire a calității transportului public și de reducere a impactului asupra mediului în București. Suntem convinși că acest proiect va aduce beneficii semnificative și va contribui la consolidarea infrastructurii locale și la creșterea calității vieții pentru locuitorii Capitalei”, a afirmat Vlad Ponta, Director General Adjunct si Șeful Diviziei Corporate a Intesa Sanpaolo Bank România, conform Stiri pe Surse.

Vezi si alte articole...