marți, iulie 16, 2024

Inundație pe DN1, sensul de mers spre Capitală, în dreptul benzinăriei Petrom

Din OrasInundație pe DN1, sensul de mers spre Capitală, în dreptul benzinăriei Petrom

Pe DN1, în direcția Ploiești – București, săptămâna a debutat cu o inundație serioasă în zona benzinăriei Petrom. Apa a acoperit drumul în această zonă, ceea ce a determinat circulația vehiculelor doar pe a treia bandă. Un martor a precizat că blocajul începe chiar de la Centură. În urma inundației, Societatea de Transport București a raportat că 13 linii de autobuz au fost afectate.

„Autobuzele liniilor 203, 205, 261, 304, 335, 441, 442, 443, 444, 446, 447, 448 și 477 au circulat cu dificultate, din cauza unei avarii la conducta de apă de pe Șos. București-Ploiești, din zona stației Gara Băneasa”, a transmis STB într-o postare pe rețeaua X.

Un participant al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a raportat pe grupul de Facebook că există inundații pe DN1, în sensul de mers către București, exact în fața benzinăriei Petrom. A menționat că traficul este restricționat doar la banda a treia, iar coada începe de la Centura Capitalei.

„Când sapi pentru metrou, dai de apă”, a spus un alt membru al grupului de Facebook.

Anunțul a fost postat luni, 8 iulie, la ora 07:48.  La ora 10:27, se circula încă greu în intersecția de la Băneasa.

„Inundație pe DN1 sens Ploiești-București în dreptul benzinăriei Petrom, se circula doar pe banda 3, coada începe de la Centura”, a transmis Florin N.

Mai precis, șoseaua a fost inundată în zona cuprinsă între Podul Băneasa și Fântâna Miorița.

Un alt membru al grupului de Facebook a menționat că inundația a început în cursul nopții trecute și că pompierii au intervenit în jurul orei 01:00 dimineața. Cu toate acestea, DN1 a fost inundat.

„E de la 12 noaptea, dar din ce vad acum e mai mare, pe la 1 noaptea au venit pompierii dar vad ca nu s-a rezolvat nimic”, a spus Marius N.

Vezi si alte articole...