sâmbătă, decembrie 9, 2023

Irina Columbeanu suferă de o boală teribilă. Fiica Monicăi Gabor are 16 ani şi a fost diagnosticată în SUA cu…

MedicalIrina Columbeanu suferă de o boală teribilă. Fiica Monicăi Gabor are 16 ani şi a fost diagnosticată în SUA cu…

Irina Columbeanu se confruntă cu o afecțiune denumită șalazion, care afectează pleoapele. Această condiție este caracterizată de blocarea glandelor sebacee mici din pleoapă, ceea ce poate duce la formarea de umflături dureroase și inflamate. Irina a fost internată la o clinică din America, unde primește tratament și îngrijire corespunzătoare. Decizia de a o interna a fost luată după ce Monica Gabor i-a comunicat lui Irinel Columbeanu că fiica lor necesită o intervenție chirurgicală pentru tratarea șalazionului.

„Eu am fost de acord cu ceea ce îmi solicitase Monica și soțul ei, Mr. Pink, în legătură cu Irina. Lucrurile s-au întâmplat fiindcă așa a trebuit să se întâmple. Monica mi-a comunicat prin telefon că Irina este bolnavă, adică avea o afecțiune, șalazion se cheamă, și mi-a spus că a dus-o ea la un doctor foarte renumit acolo și că acel doctor nu vrea să o opereze pe Irina până nu îi prezintă o procură din partea tatălui. Mi-a venit ideea să tipăresc acea procură, am semnat-o și am citit-o în fața camerei de luat vederi a telefonului meu, în limba engleză. I-am dat mesaj Monicăi și i-am spus că în legătură cu ce m-a rugat ea și Pink sunt de acord. Eu m-am gândit că o țară care este atât de permisivă este o țară în care Irina merită să crească”, a spus Irinel Columbeanu.

Deşi se află la depărtare de tatăl ei, Irina Columbeanu ține o legătură strânsă cu Irinel Columbeanu. Acesta mai spune că tânăra îl contactează foarte des, se interesează de starea lui de sănătate, iar ea la rândul său îi oferă detalii despre cum se mai simte. „Da (N.R. – vorbește des cu fiica lui). Nu, n-am simțit acest lucru niciodată ( N.R. – că Irina s-a îndepărtat de el), a mai precizat Irinel Columbeanu.

Vezi si alte articole...