sâmbătă, aprilie 20, 2024

Iubita lui Mario Mutu, fiul lui Adi Mutu, o face pentru doar 15 dolari!

MedicalIubita lui Mario Mutu, fiul lui Adi Mutu, o face pentru doar 15 dolari!

Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu din prima căsătorie, cu Adrian Mutu, s-a cuplat cu Mara, o tânără dornică de afirmare atât în muzică, cât și pe OnlyFans!

Mario Mutu își împarte iubita!

Tânăra postează imagini în ipostaze lascive, iar cei care sunt curioși pe ce a pus mâna fiul lui Adrian Mutu trebuie să plătească 15 dolari. Mario Mutu nu este deranjat de faptul că își împarte iubita cu alte sute de bărbați, ba chiar o încurajează în demersul ei bănos!

„Normal că o susțin, dar de asta zic, cine vrea să afle de fapt ce postează, să se aboneze, că nu e ceea ce pare. Anumită lume crede probabil că sunt eu dezbrăcat, însă, dacă vor să afle dacă da sau nu, să se aboneze acolo. Eu nici nu zic că apar, nici că nu, cine vrea să vadă să se înscrie. Eu locuiesc cu iubita mea, stă pe la mine”, a explicat băiatul lui Mutu.

Fanii lui au început să-l taxeze dur, lăsând comentarii precum „Ce dezamăgire” sau „Sunt curios ce spun părinții voștri”, după ce au văzut unele din imaginile încărcate de cei doi pe rețelele de socializare.

Cum a început povestea de dragoste dintre Mario și Mara?

Mario Mutu a cunoscut-o pe Mara chiar pe rețelele de socializare. Mara, care îl are ca impresar pe Costi Ioniță, a povestit cum a început totul!

„Noi nu ne cunoșteam. Aveam prieteni comuni. El mi-a dat follow pe Insta, nu i-am dat înapoi. M-a scos. După, i-am dat eu. Nu mi-a dat înapoi. L-am scos. S-a întâmplat asta de nu știu câte ori. La un moment dat ne-am dat amândoi și mi-a răspuns la story. A fost toată relația foarte spontană.

Da, la modul că nu te aștepți. De la Dumnezeu. Dacă Universul ne vrea împreună… Avem mai multe opțiuni, dar stăm împreună. Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale. Poate din afară spun că suntem de două luni împreună și deja ne-am mutat, dar așa s-au întâmplat lucrurile”, a declarat Mara Georgescu.

Vezi si alte articole...