marți, iunie 18, 2024

Un jandarm din București este acuzat că și-ar fi abuzat fiica vitregă, minoră, timp de doi ani

Din OrasUn jandarm din București este acuzat că și-ar fi abuzat fiica vitregă, minoră, timp de doi ani

Conform informațiilor transmise de Antena 3 CNN, un jandarm din București este acuzat că și-ar fi abuzat sexual fiica vitregă, de când aceasta avea 13 ani, abuzul continuând timp de 2 ani.

Jandarmul se pare că a întreținut relații sexuale cu minora, de mai multe ori, profitând de faptul că aceasta nu se putea apăra.

În momentul în care mama iubitului său a mers la poliție pentru a depune plângere împotriva bărbatului, fata avea deja 15 ani. Femeia a luat măsuri, nemaiputâns suporta traumele la care a fost supusă copila.

Când polițiștii au descoperit că au de-a face cu un jandarm, aceștia au sesizat imediat Parchetul Militar.

Conform Antena 3 CNN, Parchetul Militar a oferit chiar și un răspuns legat de toată această întâmplare:

„Începând cu luna noiembrie 2020, până în septembrie 2022, în repetate rânduri, plt. adj. F.R.F. a întreținut cu persoana vătămată minoră acte sexuale, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra sau de a-și exprima voința”, se precizează în răspunsul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Pe lângă asta, investigația a dezvăluit că mama fetiței era conștientă de acțiunile bărbatului asupra fiicei sale, dar nu a întreprins nicio măsură. Femeia a permis ca fiica sa să fie supusă traumelor și abuzurilor timp de doi ani, fără a se opune.

„După ce a aflat de la fiica sa minoră că inculpatul a constrâns-o pe aceasta să întreţină un raport sexual, nu a anunţat organele de poliţie despre această infracţiune şi nu a luat niciun fel de măsuri pentru a o proteja pe fiica sa de alte abuzuri sexuale pe care inculpatul le-a comis asupra persoanei vătămate minore, până în luna septembrie 2022″, se mai precizează în răspunsul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Alexandra Iacob, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București, a transmis că individul acuzat a fost recent trimis în fața instanței de judecată.

„Sesizarea datează din luna decembrie a anului 2022. Persoana a fost trimisă în judecată de curând”.

Jandarmul acuzat a fost trimis în judecată sub control judiciar de către procurorii militari pentru infracțiunea de viol în formă continuată. În prezent, acesta continuă să lucreze la Jandarmeria București, fiind înrolat în cadrul Dispeceratului, unde activitatea sa nu implică interacțiunea cu publicul.

În același timp, mama fetei va fi judecată pentru complicitate la viol și violență în familie.

Vezi si alte articole...