marți, iunie 18, 2024

Jasmine, dansatoarea din buric cu apucături! „Când am cunoscut-o, i-am zis «îmi place de tine, cât mă costă să mergem»?”

MedicalJasmine, dansatoarea din buric cu apucături! „Când am cunoscut-o, i-am zis «îmi place de tine, cât mă costă să mergem»?”

Dansatoarea din buric Jasmine a fost demascată în trecut de fostul iubit Leo de la Strehaia! „Mi-a cerut 1.000 de euro pe ora!” a dezvaluit barbatul în cadrul emisiunii Cancan TV. „Când am cunoscut-o, mi-am zis ca trebuie sa o am. Am platit pentru a petrece o noapte cu ea, dar a fost o dezamagire totala!” a mai spus el. Imaginea divei unduitoare a fost stirbita iremediabil!

Blodina fost prezentată de toate posturile de televiziuni ca fiind o talentată dansatoare din buric. Fostul ei iubit Leo de la Strehaia i-a creionat o altă imagine. “Când am cunoscut-o, i-am zis ‘îmi place de tine, cât mă costă să mergem’?”, a mărturisit bărbatul a Cancan TV. El a menţionat că pentru prima noapte cu Jasmine a plătit 1.000 de euro, acesta fiind tariful cerut de ea pe oră.

Surse: Click, Eva

Vezi si alte articole...