miercuri, februarie 21, 2024

Jean de la Craiova nu își recunoaște copilul, pe David Măruță, de frică să nu plătească pensie alimentară!

MedicalJean de la Craiova nu își recunoaște copilul, pe David Măruță, de frică să nu plătească pensie alimentară!

În ultimele săptămâni, lumea mondenă din România a fost zguduită de un scandal de proporții, care a pus în prim-plan relația dintre celebrul cântăreț Jean de la Craiova și fostul său coleg de breaslă, David Măruță. Subiectul controversat a devenit principalul subiect de discuție în presă și pe rețelele de socializare, lăsând în urmă numeroase întrebări fără răspuns.

 

Totul a început cu dezvăluirile făcute de mama lui David Măruță, care a afirmat într-un interviu acordat unei reviste de scandal că Jean de la Craiova nu recunoaște că este tatăl copilului ei și refuză să plătească pensie alimentară pentru acesta. Femeia a adus în discuție faptul că David Măruță seamănă izbitor cu celebrul cântăreț și că au fost momente în care acesta din urmă a fost prezent în viața lui David.

 

În urma acestor dezvăluiri, David Măruță a ales să își exprime punctul de vedere într-un interviu acordat unei televiziuni de mare audiență. Acesta a recunoscut că există suspiciuni cu privire la paternitatea sa și că a încercat în repetate rânduri să se apropie de Jean de la Craiova pentru a clarifica situația, dar a fost respins de fiecare dată. Mai mult, David a afirmat că își dorește să afle adevărul și să își cunoască tatăl biologic, dar și să obțină drepturile sale legale, inclusiv pensia alimentară.

 

Pe de altă parte, Jean de la Craiova a ales să nu comenteze public această situație și a evitat aparițiile în media pentru a rămâne în umbră în timpul acestui scandal. Cu toate acestea, surse din anturajul său au dezvăluit că acesta nu ar fi dispus să recunoască paternitatea lui David Măruță de frică să nu fie obligat să plătească pensie alimentară pentru acesta. În plus, există zvonuri conform cărora Jean de la Craiova ar fi avut o relație cu mama lui David Măruță în trecut, ceea ce ar putea spori probabilitatea ca acesta să fie tatăl biologic al tânărului.

 

În contextul acestui scandal, opinia publică s-a împărțit. Unii susțin că David Măruță merită să afle adevărul și să primească sprijinul financiar pe care îl merită, în timp ce alții consideră că acesta ar putea să încerce să soluționeze această situație în privat, fără a o expune în media.

 

În concluzie, scandalul dintre Jean de la Craiova și David Măruță a stârnit multe controverse și discuții în rândul publicului român. Cu toate acestea, rămâne de văzut cum se va dezvolta situația în viitor și dacă cei doi vor găsi o soluție pentru a clarifica paternitatea lui David și pentru a rezolva conflictul în mod civilizat. Cert este că acest caz aduce în discuție importanța recunoașterii paternității și a respectării drepturilor copiilor în societatea noastră.

Vezi si alte articole...