marți, mai 30, 2023

Jean Sasu, unul dintre patronii cluburilor Nuba, a fost înjunghiat în fața localului său din Dorobanți. Agresorul e căutat de poliție

Din OrasJean Sasu, unul dintre patronii cluburilor Nuba, a fost înjunghiat în fața localului său din Dorobanți. Agresorul e căutat de poliție

Jean Sasu, 36 de ani, unul dintre cei trei acționari ai cluburilor Nuba, a fost înjunghiat, joi după-amiază, în fața localului Nuba Café din Dorobanți.

Informația a fost confirmată pentru Libertatea de Alexandru Nanu, co-acționar al companiei.

„Jean se simte bine, este OK, asta e cel mai important”, a declarat Alexandru Nanu, „Nu cunosc motivul pentru care a avut loc agresiunea”, a spus Nanu. El a adăugat că atacul a avut loc în fața Nuba Café „undeva în jurul orei 15.00”, iar Sasu a fost înjunghiat, cu un briceag sau cuțit, în zona feselor.

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere, Sasu, care era însoțit de cumnata sa în momentul în care a ieșit din local, a fost atacat de la spate de un bărbat cu șapcă albastră și care a venit în fugă.

Surse din poliție au spus pentru Liberatea că atacatorul vorbește „o engleză stricată” și este posibil să fie cetățean străin. El ar fi stat la o masă de la terasa cafenelei înainte să acționeze.

Poliția Capitalei a transmis că apelul la 112 a fost preluat de polițiștii bucureșteni de la Secţia 1. Atacatorul a fugit de la locul faptei și este căutat.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 1. A fost identificat un bărbat ce prezenta leziuni, preluat de un echipaj medical și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat poliția, într-un comunicat.

„Sunt efectuate cercetări pentru identificarea şi depistarea bărbatului bănuit de săvârşirea faptei, în vederea luării măsurilor legale”, a mai transmis Poliția Capitalei.

Comunicatul vorbește și despre „un conflict între două persoane”, fără să precizeze motivul pentru care a izbucnit cearta.

Foto: Facebook Jean Sasu

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro