miercuri, iulie 17, 2024

Joi, 7 septembrie, bucureștenii din Sectorul 2 au întâlnire cu primarul Radu Mihaiu, în Parcul Tei

Din OrasJoi, 7 septembrie, bucureștenii din Sectorul 2 au întâlnire cu primarul Radu Mihaiu, în Parcul Tei

Primăria Sectorului 2 a făcut cunoscut faptul că, începând cu ora 18:00 de joi, 7 septembrie, primarul Radu Mihaiu va fi prezent în Parcul Tei, mai exact în zona amfiteatrului situat în apropierea locului de joacă. El îi invită pe locuitorii sectorului la o sesiune de dialog și discuții deschise.

Ne vedem joi, ora 18.00, în Parcul Tei (amfiteatrul de lângă locul de joacă), declară și primarul Sectorului 2 într-o postare pe Facebook.

Primăria Sectorului 2 anunță că locuitorii din zona Parcului Plumbuita sunt invitați la:

…o discuție liberă, de la problemele curente cu care vă confruntați, până la un schimb reciproc de idei și de soluții.


Aceasta este o ocazie excelentă pentru cetățeni să afle mai multe detalii despre proiectele viitoare care vizează această zonă din Sectorul 2.

Temele de discuție Deși Primăria Sectorului 2 anunță că va fi o discuție liberă, există patru teme principale de discuție:

  1. Amenajarea spațiilor verzi.
  2. Modernizarea străzilor.
  3. Curățenie și control.
  4. Amenajarea Parcului Plumbuita.

Părerea voastră contează pentru noi! Vă așteptăm să participați în număr cât mai mare pentru că numai împreună putem schimba în mai bine Sectorul 2!, a concluzionat PS2.


În luna iunie a anului 2023, Radu Mihaiu a anunțat că Parcul Plumbuita va fi modernizat conform unui proiect aprobat de PS2. La momentul respectiv, primarul Sectorului 2 a declarat că lucrările vor începe fie în această toamnă, fie la primăvară.

Principalele aspecte ale proiectului se concentrează pe vegetație și pe spațiile verzi. Copacii existenți vor fi păstrați, dar vor fi adăugați și zeci de copaci tineri, iar în zonele cu iarbă va fi instalat un sistem de irigații. În plus, se va asigura alimentarea cu apă a râului din parc, care în prezent se află în cea mai mare parte uscat, și se va activa fântâna arteziană de pe lac.

Vezi si alte articole...