joi, noiembrie 30, 2023

Joi, 9 noiembrie, se sărbătorește Ziua Artileriei Române. Vor fi restricții de circulație în București

Din OrasJoi, 9 noiembrie, se sărbătorește Ziua Artileriei Române. Vor fi restricții de circulație în București

Joi, 9 noiembrie, Ministerul Apărării Naționale marchează Ziua Artileriei Române prin organizarea mai multor evenimente la București, care implică și restricții de circulație. Conducătorii auto sunt sfătuiți să-și planifice traseele în avans.

Ministerul Apărării Naționale – Statul Major al Forțelor Terestre desfășoară o serie de activități speciale pentru Ziua Artileriei Române în data de 9 noiembrie 2023, la București. În acest context, Brigada Rutieră București a anunțat că vor exista restricții de circulație în diverse zone ale orașului, conform informațiilor de pe infotraficromania.ro.

Iată programul evenimentelor:

  1. Între orele 09:00 – 19:00, se va desfășura o expoziție de tehnică militară în parcare, în fața Monumentului Eroilor Patriei, situat în apropierea Universității Naționale de Apărare Carol I. Publicul va avea ocazia să observe și să înțeleagă mai bine echipamentele și tehnologia militară folosite de Forțele Terestre ale României.
  2. Începând cu ora 09:30, va avea loc o ceremonie militară care va include depuneri de coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor Artileriști, amplasat pe Bd. Eroilor. Această ceremonie reprezintă un omagiu adus eroilor și artileriștilor care și-au dedicat viața pentru apărarea țării.

Astfel, traficul rutier va fi afectat în diverse zone din București pe data de 9 noiembrie, conform următoarelor restricții:

  1. Între orele 08:30 – 10:00, traficul rutier va fi restricționat pe Bd. Eroilor, în segmentul cuprins între Splaiul Independenței și Bd. Eroilor Sanitari, în direcția Piața Eroilor.
  2. Între orele 09:00 – 10:30, traficul rutier va fi restricționat pe Bd. Eroii Sanitari, în porțiunea de drum situată între Piața prof. Dr. Victor Babeș și Str. Dr. Carol Davila, în direcția Bd. Gh. Marinescu.

Conducătorii auto din București sunt sfătuiți să țină cont de aceste restricții și să-și planifice rutele în consecință.

„Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri”, declară Brigada Rutieră.

Vezi si alte articole...