sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Joi are loc o întâlnire a primarului Radu Mihaiu cu locuitorii Sectorului 2, în Parcul Florilor

Din OrasJoi are loc o întâlnire a primarului Radu Mihaiu cu locuitorii Sectorului 2, în Parcul Florilor

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a comunicat comunității prin intermediul paginii sale de Facebook că va avea loc o ședință de sector joi, pe data de 19 octombrie 2023, în Parcul Florilor, la care îi așteaptă pe bucureșteni pentru a aborda diverse subiecte.

Printre temele incluse pe ordinea de zi se numără:

  1. Curățenia și controlul;
  2. Spațiile verzi;
  3. Reabilitarea blocurilor;
  4. Modernizarea infrastructurii rutiere.

Primarul a făcut apel către locuitorii sectorului să participe la această întâlnire. Totodată, Radu Mihaiu a menționat că săptămâna precedentă, pe data de 12 octombrie 2023, a avut o întâlnire cu bucureștenii în intersecția Calea Moșilor cu Strada Mihai Eminescu, care a generat o blocare temporară a traficului.

În cadrul acelei întâlniri, au fost discutate teme precum curățenia și controlul, modernizarea infrastructurii rutiere și reabilitarea blocurilor din sector.

Un locuitor al sectorului a menționat că la majoritatea întâlnirilor primarului cu cetățenii, situația poate deveni haotică, deoarece discuțiile se pot îndepărta de subiect, iar unii participanți pot începe să ridice tonul.

„În astfel de întâlniri mereu se vorbește pe lângă subiect, mult zgomot de fond, unii țipă mai tare, alții fac bisericuțe, haos total”. (B. R.)

Un alt cetățean a povestit că a participat la o întâlnire similară, dar a fost dezamăgit. A relatat că a auzit promisiuni care încă nu au fost onorate.

„Și nu se realizează nimic. Ne-am întâlnit cu primarul acum 2 luni la parcul cu lalele și din tot ce a prezentat președintele blocului, a spus că se rezolvă (dat dispoziție și șefului Poliției Locale) și am rămas numai cu promisiunile”. (C. T.)

 

Vezi si alte articole...