joi, noiembrie 30, 2023

Joi seara, 16 noiembrie, un tânăr a decedat, după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din zona Șoseaua Mihai Bravu

Din OrasJoi seara, 16 noiembrie, un tânăr a decedat, după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din zona Șoseaua Mihai Bravu

Joi seară, 16 noiembrie 2023, un tânăr în vârstă de 23 de ani din București a pierit după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc situat în zona Șoseaua Mihai Bravu. Autoritățile trebuie să determine dacă acest incident tragic a fost rezultatul unui act intenționat, în care tânărul și-ar fi dorit să-și încheie viața, sau dacă a fost vorba despre un accident.

Un apel la numărul unic de urgență 112 a alertat autoritățile cu privire la tragedie. Evenimentul a avut loc în seara respectivă, iar tânărul a căzut pe o copertină în urma impactului.

Echipele de salvare au sosit rapid la fața locului, preluând tânărul inconștient. Din păcate, impactul a fost extrem de violent, iar medicii, implicați în manevrele de resuscitare timp de peste 45 de minute, nu au reușit să salveze viața tânărului. Decesul a fost confirmat de către echipa medicală. Autoritățile desfășoară acum investigații pentru a elucida circumstanțele exacte ale evenimentului tragic, determinând dacă este vorba despre un act intenționat sau un accident.

„Deși echipajele de salvare au ajuns în mai puțin de 5 minute, medicii de pe ambulanță au declarat decesul tânărului după mai bine de 45 de minute de manevre de resuscitare”, conform observatornews.ro.

La locul incidentului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, trei ambulanțe SMURD și polițiști. În scurt timp, prietenii băiatului au ajuns și ei la fața locului.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML). Autoritățile desfășoară acum anchete pentru a determina dacă tânărul și-a dorit să-și pună capăt zilelor sau dacă decesul său a survenit în urma unui accident.

 

Vezi si alte articole...