duminică, februarie 25, 2024

La Hala Laminor din Sectorul 3 se va deschide Laminor Love Wonderland, un târg dedicat iubirii

Din OrasLa Hala Laminor din Sectorul 3 se va deschide Laminor Love Wonderland, un târg dedicat iubirii

La Hala Laminor din Sectorul 3 se va deschide un nou târg, iar de această dată evenimentul este dedicat iubirii – Laminor Love Wonderland. Cei interesați vor putea vizita târgul începând cu 13 februarie, iar acesta se va desfășura până pe data de 3 martie.

În trecut, locul a găzduit diverse evenimente precum decorarea cu palmieri, brazi de Crăciun, întâlniri cu Moș Crăciun și petrecerea de Revelion organizată de Robert Negoiță. Acum, primarul și organizatorii târgului au dorit să aducă atmosfera de Dragobete și primăvară la Hala Laminor, transformând-o în Ținutul Minunilor Iubirii în perioada 3 februarie – 3 martie.

„Târgul își schimbă „părul”, dar „năravul” ba. Adică vom avea iar cel mai tare târg dedicat sărbătoririi celui mai frumos sentiment uman: dragostea. El se va numi Laminor Love Wonderland! (în traducere aproximativă Laminor, Ținutul Minunilor Iubirii 😄)”

Laminor Wonderland spune că acest târg se organizează:

„Pentru că încă există mulți oameni care se iubesc și le place să sărbătorească asta și de Valentine’s Day sau de Dragobete. Mai mult decât atât, vom primi în târgul nostru și primăvara, pentru că vom sărbători și Mărțișorul”.

De asemenea, organizatorii au anunțat că vor publica treptat mai multe detalii despre eveniment.

Referitor la situația securității la incendiu, în urma unui control desfășurat de ISU București pe 29 noiembrie la Hala Laminor, s-a constatat că locația nu deține autorizație de securitate la incendiu conform prevederilor legale. În plus, la momentul verificării, instalațiile de stingere a incendiilor și cele de evacuare a fumului nu erau instalate complet.

Cu toate acestea, mii de bucureșteni și vizitatori au participat la evenimente găzduite de Hala Laminor, cum ar fi târgul de Crăciun Laminor Winter Wonderland, care și-a deschis porțile pe 30 noiembrie. Popularitatea locației a crescut în special în momentele în care artiști invitați au susținut concerte pe scena halei. Europa Liberă a solicitat detalii despre neregulile constatate la Hala Laminor, iar ISU București – Ilfov a furnizat informații referitoare la acestea.

„Evenimentele sunt organizate de către societăți comerciale diferite, care încheie contracte cu Primăria Sectorului 3, întrucât evenimentele temporare în spații închise nu se pot autoriza ca evenimente în sine, ci trebuie autorizată întreaga construcție, organizatorul evenimentului este sancționat pentru funcționarea fără autorizație de securitate la incendiu”.

Conform ISU, nu există o bază legală care să le permită să întrerupă desfășurarea activităților. Cu toate acestea, pompierii au posibilitatea să efectueze controale punctuale, iar amenzile pot fi aplicate o singură dată pentru fiecare eveniment.

În contextul acuzațiilor aduse în spațiul public, organizatorii târgului au emis o apărare:

„Hala Laminor, spațiul târgului Laminor Winter Wonderland, este una dintre cele mai sigure incinte din București, în ceea ce privește securitatea la incendiu. Real, nu pe vorbe”.

Vezi si alte articole...