sâmbătă, iulie 20, 2024

La începutul anului 2023, sute de oameni au vrut să se relaxeze la piscină, așa că au mers Therme

Din OrasLa începutul anului 2023, sute de oameni au vrut să se relaxeze la piscină, așa că au mers Therme

Chiar pe 1 ianuarie 2023, sute de oameni au stat la coadă la Therme București. „Așa e când nu e apă caldă în 3 sectoare”, a scris  o doamnă pe Facebook.

Coadă mare la Therme București în prima zi din 2023

Spre deosebire de alți ani, când nu prea era la modă să faci Revelionul acasă, cu familia și prietenii, anul acesta moda a revenit.

După o seară de petrecere în sufragerie cu familia sau la restaurant cu prietenii, sute de bucureșteni au hotărât să meargă să se relaxeze la piscină, chiar în prima zi din 2023. Oamenii au profitat și de vremea bună, termometrele indicând aproximativ 14-15 grade Celsius la orele prânzului.

Planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele de la Therme București. Sute de oameni și-au dat întâlnire la coadă, iar până să ajungă să se relaxeze în piscină, au avut de așteptat minute în șir.

„Ia uitați, fraților! Coadă la Therme București”, a scris un internaut care a postat imaginile pe TikTok.

Postarea a strâns sute de comentarii, iar majoritatea făceau haz de necaz de lipsa apei calde și căldurii din București.

Tarifele pentru acces pot fi văzute AICI.

PS: Noi știm că Therme nu este în Capitală, dar complexul așa se numește: Therme București. Acesta se află la ieșirea din București, pe DN1, comuna Balotești, explică reprezentanții complexului pe site-ul oficial.

Vezi si alte articole...