miercuri, martie 29, 2023

Vreme instabilă în București, conform ANM

Deși în acest weekend bucureștenii se pot...

”La mulți ani, idiotule! Trimite-mi actele de divorț”. ”Împăratul” a comis-o de ziua lui

Sport”La mulți ani, idiotule! Trimite-mi actele de divorț”. ”Împăratul” a comis-o de ziua lui

”La mulți ani, idiotule! Fostul mare fotbalist și-a sărbătorit ziua de naștere pe un yacht, alături de Rachel Bastos, un model brazilian, în timp ce Micaela Mesquita (25 de ani), soția sa, a rămas acasă. În plus, potrivit The Sun, Adriano a cheltuit aproape 3.000 de euro doar pentru șampanie.

Adriano ”a comis-o” de ziua lui. Soția sa: ”Trimite-mi actele de divorț”

”La mulți ani, idiotule! Adriano și Micaela Mesquita s-au căsătorit la începutul lunii noiembrie 2022, însă doar trei săptămâni mai târziu, presa din Brazilia a scris că cei doi s-au despărțit după ce tânăra s-ar fi enervat că fostul jucător a plecat să urmărească un meci cu prietenii și s-a întors două zile mai târziu.

Micaela Mesquita nu a rămas indiferentă la imaginile apărute cu soțul său și o altă femeie și a transmis un mesaj tranșant prin intermediul rețelele sociale: ”O, ce frumos! Îți doresc tot binele din lume. Adriano, trimite-mi actele de divorț. Chiar dacă suntem despărțiți, nu o să uit niciodată data de astăzi. La mulți ani, idiotule! Îți doresc toată fericirea”, a scris Mesquita pe contul său de Instagram.

Cu toate acestea, Rachel Bastos, modelul alături de care a petrecut Adriano, a negat că între ei ar fi ceva mai mult decât o prietenie: ”M-a întrebat dacă vreau să ne întâlnim și i-am spus: `Îmi place să schiez. Ne putem antrena?`. Nici măcar nu ne-am sărutat, nimic. Suntem doar prieteni”.

Cine e Adriano

Un talent uriaș, un stâng „de fier”, o adevărată forță a naturii, în afară de Inter, Adriano a mai evoluat în carieră la Fiorentina, Parma, Sao Paulo, AS Roma, Corinthians, Atletico-PR și s-a retras după o aventură în SUA, la Miami United.

Accidentările, dar și viața extrasportivă tumultoasă au făcut ca Adriano să se retragă după doar 6 luni petrecute în SUA. Înainte de a semna cu Miami United, el își luase o pauză de aproape 2 ani. De altfel, de la plecarea de la Inter, în 2009, „Împăratul”, așa cum a fost supranumit, a mai avut un singur sezon bun, la Flamengo.

48 de selecții și 27 de goluri la naționala Braziliei are Adriano
23,4 milioane de euro a plătit Inter pentru Adriano în 2004, când l-a răscumpărat de la Parma
137 de goluri în 300 de meciuri a reușit Adriano în carieră, la echipele de club

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro