marți, mai 30, 2023

Lavinia a ajuns la 40 de ani și nu și-a găsit perechea, așa că s-a căsătorit cu ea însăși! De ce a făcut acest gest?

MedicalLavinia a ajuns la 40 de ani și nu și-a găsit perechea, așa că s-a căsătorit cu ea însăși! De ce a făcut acest gest?

Nu este o glumă, Lavinia Lazăr chiar s-a căsătorit cu ea însăși! Tânăra româncă, stabilită de mai mulți ani în Germania, a luat această decizie neobișnuită după ce relația de lungă durată cu un bărbat s-a încheiat. Visele Laviniei de a avea propriul cămin au fost distruse odată cu despărțirea, dar ea nu și-a pierdut speranța. A hotărât să-și arate iubirea de sine și să se căsătorească cu propria persoană.

Decizia surprinzătoare a Laviniei Lazăr

Lavinia Lazăr a trăit mereu în căutarea dragostei și a unei familii. După despărțirea de fostul ei iubit, aceasta a decis să ia o decizie neobișnuită și să se căsătorească cu ea însăși. Gestul poate părea excentric la prima vedere, dar Lavinia a vrut să arate că se iubește pe sine și că este pregătită pentru o nouă relație serioasă cu un bărbat.

„Grija de sine și autocunoașterea sunt bazele pentru a avea relații mai bune”, a explicat Lavinia.

Ceremonie tradițională și emoții mari

Deși pare o glumă, Lavinia Lazăr a dorit o ceremonie cât se poate de serioasă și tradițională pentru a-și celebra căsătoria cu ea însăși. Femeia a recunoscut că a avut mari emoții în timpul evenimentului la care au participat prietenele ei cele mai bune. Cu această căsătorie, Lavinia speră să se înțeleagă mai bine și să-și accepte toate părțile bune sau mai puțin bune.

„Am spus „DA” și m-am uitat în ochii a douăsprezece femei și a fost mult mai greu decât credeam. Mi-a fost foarte frică”, a spus Lavinia Lazăr, conform site-ului german de știri rbb24.de.

Trendul căsătoriei cu propria persoană

Conceptul de a te căsători cu propria persoană a devenit destul de popular printre vedetele internaționale. Selena Gomez și Lizzo se numără printre starurile care au decis să-și celebreze iubirea de sine și independența. Totuși, Lavinia Lazăr a avertizat că nu toată lumea trebuie să recurgă la acest gest pentru a-și cunoaște mai bine propria persoană.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro