miercuri, mai 31, 2023

Lebedele nu stau doar pe lacurile din București, ci și în grădinile blocurilor

Din OrasLebedele nu stau doar pe lacurile din București, ci și în grădinile blocurilor

În București, lebedele nu sunt prezente doar pe lacuri, ci și în grădinile blocurilor. Într-o grădină din zona Crângași a fost observată o lebădă decorativă, care proteja plantele din jurul său. Pe pagina de Facebook „Scară, frumos” sunt postate imagini cu decorațiuni unice ale scărilor de bloc și grădinilor din București și din alte locuri. Această lebădă decorativă a atras atenția trecătorilor prin aspectul ei neobișnuit, iar grădina în care se afla era și ea frumos decorată cu flori, pietre și ghivece. Un bucureștean a făcut o poză lebedei și a postat-o pe pagina de Facebook „Scară, frumos”, iar alături a scris o descriere a întregii scene.

Imagine rară cu o specie protejată de lege, Lebăda de Crângași.” – V. L.

Postarea bărbatului și grădina frumos decorată au fost apreciate de utilizatorii de internet, unul dintre ei chiar a făcut o laudă pentru munca depusă:

„Trecând peste kitsch, lucrătura e chiar bună.” – spune D. G.

În comentariile la postarea cu lebăda, o locuitoare din București a adăugat o fotografie cu o altă grădină, situată în Berceni, care era decorată cu gust. Grădina avea câteva statui și animale decorative, precum și un steag național pus într-un colț. Nu lipsesc nici florile și plantele în ghivece. Se pare că bucureștenii sunt pricepuți în arta de a decora grădinile, astfel încât să atragă atenția trecătorilor și a utilizatorilor de Facebook.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro