marți, mai 30, 2023

Lidia Buble, ciondăneli în familia cu 11 frați, 22 de nepoți și 354 de verișori!

MedicalLidia Buble, ciondăneli în familia cu 11 frați, 22 de nepoți și 354 de verișori!

Lidia Buble este una dintre cele mai iubite cântărețe din România și se bucură de o carieră impresionantă în muzică. Cu toate acestea, nu multă lume știe că aceasta face parte dintr-o familie extrem de numeroasă, având 10 frați și surori! Lidia este al patrulea copil din familie și se întoarce mereu în orașul natal, Deva, unde are parte de momente amuzante alături de familia sa.

11 frați, 22 de nepoți și 354 de verișori!

”Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, povestea Lidia,

Recent, Lidia Buble a trăit un moment extrem de amuzant, pregătit de una dintre surorile sale mai mici. În timp ce se afla la masă, cântăreața a fost filmată de sora sa folosind un filtru nostim de pe rețelele de socializare. Inițial, Lidia nu a observat nimic și a crezut că este doar o simplă înregistrare video, dar ulterior, când a văzut cum arată, a avut o reacție extrem de amuzantă:

„Am ajuns bătaia voastră de joc. Leșin!”, a scris vedeta în dreptul imaginilor amuzante.

Cu o astfel de familie numeroasă și plină de surprize, nu este de mirare că Lidia Buble este mereu în centrul atenției și are mereu povestiri interesante de spus. Cu siguranță, fanii îi vor fi mereu alături și o vor urmări cu mare interes în viitorul său în cariera muzicală.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro