luni, iulie 15, 2024

Liniile STB 21, 36 și 66, blocate în această dimineață, mai bine de oră, din cauza deraierii unui tramvai

Din OrasLiniile STB 21, 36 și 66, blocate în această dimineață, mai bine de oră, din cauza deraierii unui tramvai

În dimineața aceasta, un tramvai a deraiat la intersecția dintre Șoseaua Colentina și Strada Ziduri Moși. Din acest motiv, liniile STB 21, 36 și 66 au fost blocate timp de peste o oră.

Circulația mijloacelor de transport ale STB în ziua de joi a început cu probleme notabile. În jurul orei 04:35, a avut loc deraierea unui tramvai în zona intersecției dintre Șoseaua Colentina și Strada Ziduri Moși.

Incidentul a determinat blocarea traficului pe următoarele linii de transport public din București: linia de tramvai 21, linia de tramvai 36, linia de troleibuz 66.

Aceste linii au fost închise pentru peste o oră, iar pentru a asigura transportul călătorilor s-a decis să se instituie linia navetă cu numărul 621. La ora 05:30, STB SA Clienți a transmis următorul mesaj pe contul său de social media (fostul Twitter):

„Liniile 21, 36 și 66 – blocate în zona Str. Ziduri Moși/Sos. Colentina. Cauza: deraiere. Pentru preluarea fluxului de calatori s-a înființat linia naveta 621, intre Pasaj Colentina si Piața Sfânta Vineri”.

La această oră cele trei linii și-au reluat funcționarea normală. Acestea au fost blocate 101 minute.

„Liniile 21, 36 și 66 funcționează normal în zona Str. Ziduri Moși/ Șos. Colentina. Blocare și deviere: 101 minute (04:35-06:16)”.

După ce circulația a fost reluată, tramvaiele și troleibuzele au înregistrat întârzieri semnificative pe traseu din cauza problemelor anterioare. Astfel, bucureștenii au fost nevoiți să aștepte mai mult în stații în această dimineață.

Vezi si alte articole...