luni, iulie 22, 2024

Lionel Messi, întâmpinat ca un rege la PSG. Cum l-au primit colegii de echipă după ce a devenit campion mondial cu Argentina

SportLionel Messi, întâmpinat ca un rege la PSG. Cum l-au primit colegii de echipă după ce a devenit campion mondial cu Argentina

Campion mondial cu Argentina, Lionel Messi a revenit, miercuri, la centrul de antrenament al echipei Paris Saint Germain, unde a fost întâmpinat cu fast de colegi.

Jucătorii de la PSG, dar și membrii corpului tehnic au format un culoar și au început să-l aplaude furtunos pe Lionel Messi, în momentul în care acesta a intrat pe gazon.

După „turul de onoare”, Messi a primit o distincție din partea lui Luis Campos, directorul sportiv al echipei pariziene.

„O primire de onoare pentru campionul nostru mondial”, a notat clubul PSG pe Twitter.

Starul argentinian în vârstă de 35 de ani s-a prezentat, miercuri, la baza de pregătire unde va efectua vizita medicală, după ce a profitat de câteva zile de odihnă alături de familie.

Une ???? ?’??????? pour notre champion du monde ! ?❤️?#BravoLeo pic.twitter.com/xsRHdfVbQS

— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) January 4, 2023

Fotbalistul sud-american a fost ultimul jucător de la PSG prezent la Cupa Mondială din Qatar care a revenit pe terenurile de antrenament.

Kylian Mbappé, adversarul său în finala Cupei Mondiale, precum şi marocanul Achraf Hakimi, locul 4 la Cupa Mondială, au revenit pe 21 decembrie, la doar trei zile după încheierea turneului.

FOTO: EPA

Vezi si alte articole...