luni, iulie 15, 2024

Lipsă de respect față de valorile românești. Statuia lui Mihai Eminescu din Orșova, vandalizată

ActualitateLipsă de respect față de valorile românești. Statuia lui Mihai Eminescu din Orșova, vandalizată

Statuia lui Mihai Eminescu, amplasată într-un parc din Orșova, a fost vandalizată. Polițiștii îi caută pe vinovați Data publicării: 14.01.2023 23:14 Statuia lui Mihai Eminescu, amplasată într-un parc din Orșova, a fost vandalizată. Polițiștii îi caută pe vinovați Poliţiştii din Orşova s-au sesizat din oficiu, sâmbătă, cu privire la faptul că bustul lui Mihai Eminescu, amplasat în parcul „General Ion Dragalina” din municipiu, a fost inscripţionat cu vopsea de culoare roşie cu texte obscene, informează Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi. „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Orşova care a efectuat cercetarea la faţa locului.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare”, precizează IPJ Mehedinţi. Statuia lui Mihai Eminescu amplasată parcul „General Ion Dragalina” din municipiul Orşova a fost vandalizată cu o zi înainte de marcarea împlinirii a 173 de ani de naşterea poetului.

Citește și: În 2 ani dintr-o unitate militară din Dej a ”picurat” peste 30 milioane de euro pe cauciucuri și rații de luptă

Articolul Lipsă de respect față de valorile românești. Statuia lui Mihai Eminescu din Orșova, vandalizată apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Vezi sursa originala: InformatiaCluj.ro

Vezi si alte articole...