marți, iunie 6, 2023

Locuitorii unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei nu pot dormi din cauza vecinilor care se ceartă constant

Din OrasLocuitorii unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei nu pot dormi din cauza vecinilor care se ceartă constant


Pe pagina de Facebook „Sector 2 – Informații și dezbateri„, o persoană a relatat sub o identitate anonimă despre experiențele recente pe care le-a avut atât ea, cât și persoana (sau persoanele) cu care locuiește.

Potrivit relatării, persoana a menționat că în apartamentul de dedesubt s-au mutat recent niște vecini noi. Aceștia se angajează într-o serie de certuri și strigăte constante, generând zgomot în întregul bloc. Mai mulți locatari se confruntă cu dificultăți în a dormi din cauza acestor zgomote. Persoana a adăugat că a încercat să aibă trei discuții cu vecinii în cauză, dar a primit doar promisiuni false.

„Am nevoie de un sfat despre cum să faci față vecinilor scandaloși și zgomotoși? S-au mutat recent în apartamentul de mai jos – lupte constante, țipete după miezul nopții, și în timpul zilei. Am fost de 3 ori la ei încercând să comunicăm cu ei pașnic – am primit doar promisiuni false”, a relatat persoana.

Totuși, persoana a decis să se plângă și la administratorul blocului, dar nu s-au luat măsuri pentru a rezolva situația. Într-o noapte, din cauza certurilor vecinilor, nu a mai putut suporta și a apelat la poliție. După plecarea polițiștilor, zgomotele au început din nou, de data aceasta mult mai puternic.

În ciuda acestui fapt, persoana a ales să contacteze și poliția locală, însă atunci când polițiștii au ajuns, zgomotele s-au oprit.

Când a venit poliția locală, au făcut liniște.


Conform relatării persoanei în cauză, ceilalți locatari din bloc refuză să se implice, majoritatea dintre aceștia fiind pensionari, așa cum a menționat persoana respectivă. De asemenea, a adăugat că chiar și cu dopurile de urechi, nu poate dormi noaptea din cauza vecinilor zgomotoși. Starea de oboseală și stresul sunt foarte intense pentru ea.

Nu pot dormi, le aud chiar și cu dopurile pentru urechi puse, sunt stresată și obosită…

Internauții i-au sugerat persoanei să depună o plângere în scris la poliție și să izoleze fonic apartamentul.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro