luni, mai 27, 2024

Locuri de parcare gratuite pentru motociclete, amenajate în Sectorul 6

Din OrasLocuri de parcare gratuite pentru motociclete, amenajate în Sectorul 6

În Sectorul 6 se implementează inițiative pentru amenajarea locurilor de parcare destinate motocicletelor, iar acestea sunt oferite gratuit. Autoritățile locale își propun să reducă problema abandonării motocicletelor în diverse locuri neautorizate.

Primăria Sectorului 6 a anunțat joi, 2 mai, că lucrează la amenajarea de locuri de parcare destinate motocicletelor, pentru a preveni abandonarea lor pe domeniul public.

Echipele din cadrul Administrației Comerciale Sector 6 au reorganizat spațiile de parcare, redefinind marcajele în parcările existente și continuă să amenajeze locuri speciale pentru motociclete, acolo unde spațiul permite acest lucru. Autoritățile au subliniat că aceste locuri destinate motoarelor sunt disponibile gratuit.

Primăria Sectorului 6 a publicat imagini de pe Aleea Romancierilor și a anunțat că se lucrează și la parcarea de la Arieșul Mare, unde au fost eliminate 145 de garaje și s-au creat 240 de locuri de parcare pentru mașini.

Autoritățile sectorului 6 au menționat că sistemul de iluminat este deja funcțional, iar echipele din cadrul Administrației Comerciale Sector 6 vor începe trasarea marcajelor după perioada sărbătorilor pascale. De asemenea, echipele din cadrul Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 vor amenaja spațiile verzi din aceste zone.

Odată finalizată lucrarea la parcarea menționată, noile locuri de parcare vor fi disponibile în aplicația parcari.adp.ro, secțiunea de transparență decizională, AICI, timp de zece zile, urmând să fie alocate solicitanților în ordinea în care aceștia au depus cererile.

În plus, în aceeași zonă, vor fi amenajate două parcări pentru biciclete, fiecare cu 50 de locuri, și vor fi instalate patru stații de încărcare pentru mașinile electrice.

„Odată cu amenajarea acestei parcări, vom reda trotuarele pietonilor”, a transmis Primăria Sectorului 6 într-o postare pe pagina de Facebook.

Vezi si alte articole...