joi, iulie 18, 2024

Loredana, acuzată de blasfemie. Mariana Moculescu, iritată de scena de la Mamaia

MedicalLoredana, acuzată de blasfemie. Mariana Moculescu, iritată de scena de la Mamaia

Loredana Groza a fost criticată în termeni duri de Mariana Moculescu, după gestul său de la Festivalul Mamaia 60. Celebra cântăreață a fost acuzată de blasfemie de fosta soție a lui Horia Moculescu.

Loredana Groza a urcat pe scena Festivalului de la Mamaia. În acest an a fost organizată o ediție aniversară pentru a se sărbători 60 de ani de la primul festival. Unul dintre cele mai frumoase momente a fost când pe scenă a urcat compozitorul Horia Moculescu, câștigător al trofeului Festivalului Mamaia.Artista a cântat piese compuse de Horia Moculescu. Artista a căzut la picioarele celebrului compozitor în semn de recunoștință. Gestul ei nu a fost trecut cu vederea de Maria Moculescu, fosta soție a compozitorul

Loredana Groza a fost acuzată de blasfemieui.

Loredana Groza a fost acuzată de Mariana Moculescu de blasfemie. Fosta soție a compozitorului a avut numai cuvinte dure la adresa artistei chiar dacă momentul a fost apreciat de toți spectatorii. Mariana i-a transmis Loredanei să își revină la realitate pentru că gestul ei a fost necugetat.

„Dragă revino-ți! Te-a învățat budismul cum să te închini unui om? Gestul tău este o prostie și o blasfemie! Închină-te lui Dumnezeu!”, a scris Maria Moculescu pe Facebook.

Mariana Moculescu nu s-a oprit aici și a mai postat un mesaj la adresa cântăreței. Fosta soție a celebrului compozitor susține că Loredana Groza a uitat de concertele pe care le avea în Italia în anii 1990. Mai mult decât atât, Mariana consideră că artista nu are voce și din acest motiv nu a mai concertat în afara țării.

Loredana Groza

„Prin anii ’90 această «budistă» se făcea de tot râsul pe scenele din Italia..Loredana Groza, îmi aduc aminte ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat..practic fără nici un strop de voce…Drept urmare, s-a reîntors în România ca să facă pe vedeta «a la Hollywood». Vocea devine «voce bună» prin inginerii de sunet și mixer”, a mai spus Mariana Moculescu.

Lacrimi la Festivalul Mamaia

Loredana a făcut primii pași în muzică pe scena Festivalului de la Mamaia. Cântăreața avea d0ar 16 ani când a câștigat marele premiu. La acel moment era cea mai tânăra participantă la un astfel de festival. Loredana a fost cuprinsă de emoții la ediția din acest an datorită amintirilor pe care le-a retrăit.

Cântăreață a început să lăcrimeze pe scenă când a văzut că alături de ea a venit Horia Moculescu. Ulterior, a căzut la picioarele celebrului compozitor. Loredana a cântat ulterior mai multe piese scrise de compozitor.

„Horia este mai mult decât un guru al muzicii românești. Îți mulțumesc, Horia! Îți mulțumesc că ai stat până la ora asta târzie în noapte. E într-adevăr un puști, dar un puști rebel!”, a spus Loredana pe scenă.

Vezi si alte articole...