sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Loredana l-a făcut super fericit pe octogenarul Horia Moculescu! Nu s-a aruncat doar în brațele lui, ci și la picioare, dezvăluind o priveliște demențială!

MedicalLoredana l-a făcut super fericit pe octogenarul Horia Moculescu! Nu s-a aruncat doar în brațele lui, ci și la picioare, dezvăluind o priveliște demențială!

Loredana Groza (53 de ani) a creat o adevărată senzație aseară la Festivalul de Muzică Ușoară Mamaia, ediția aniversară Mamaia 60. Lori a încheiat cu succes ultima seară a festivalului cu un recital extraordinar, acompaniată de trupa sa, Agurida. Însă momentul special al serii a fost colaborarea inedită cu celebrul compozitor Horia Moculescu (86 de ani), care a interpretat la pian alături de ea. Acesta a fost primul lor moment muzical împreună, iar Loredana s-a declarat extrem de fericită că și-a îndeplinit un vis mare.

Loredana Groza a avut o atitudine foarte grijulie față de Horia Moculescu, nu numai pe scenă, ci și în culise, unde au petrecut timp discutând, râzând, făcând glume și făcând fotografii. Artista și-a petrecut majoritatea timpului în preajma lui. În timpul prestației lor pe scenă, când a anunțat momentul cu Horia Moculescu, Loredana a fost copleșită de emoții, iar într-un moment chiar a izbucnit în lacrimi. La finalul melodiei, a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu, manifestându-și recunoștința profundă. După acest gest, l-a îmbrățișat și i-a adus mulțumiri din adâncul inimii. Fiind o persoană sensibilă, Loredana Groza a încurajat publicul să viseze, subliniind că atunci când își doresc intens un lucru și cred în realizarea lui, acesta se va îndeplini în cele din urmă, fie mai devreme, fie mai târziu.

“Vreau să vă zic că aștept de foarte mulți ani acest moment și să știți că orice vis se împlinește dacă ți-l dorești cu adevărat! Vă jur! În seara asta visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii, că pot să îl am alături de mine, pentru prima oară într-un duet împreună, chiar dacă ne știm aproape de-o viață, pe marele, imensul artist, Horia Moculescu!

Horia este mai mult decât un guru al muzicii românești. Îți mulțumesc, Horia! Îți mulțumesc că ai stat până la ora asta târzie în noapte. E într-adevăr un puști, dar un puști rebel! O să vă cântăm unul dintre cele mai frumoase cântece!”, le-a mărturisit Loredana celor prezenți la Mamaia. La rândul său, Horia Moculescu a completat-o pe îndrăgita artistă.

“Când m-a rugat Loredana să cântăm ceva împreună, m-am gândit că e prea mult Moculescu! Corina-Moculescu, Miki – Moculescu, nu mai vreau! Și atunci am zis că Moculescu mai are un merit. În 1965 am înregistrat o melodie excepțională a unui mare compozitor, Vasile Veselovski, “Și dacă”, eu i-am cântat această piesă și mai sunt doi ani și sunt 60 de ani de când am lansat-o, în general se cunoaște piesa! (…) Foarte talentată fată și, desigur, onestă, pentru că e din Onești!”, a spus și Horia Moculescu despre duet și Loredana Groza.

Vezi si alte articole...