sâmbătă, decembrie 9, 2023

Lucian Heiuş, după depunerea jurământului: Încep astăzi o nouă etapă, cu dorinţa de a fi o parte implicată în cadrul echipei profesioniste de la Curtea de Conturi

EconomieLucian Heiuş, după depunerea jurământului: Încep astăzi o nouă etapă, cu dorinţa de a fi o parte implicată în cadrul echipei profesioniste de la Curtea de Conturi

”Astăzi am depus jurământul în calitate de Vicepreşedinte al Curţi de Conturi a României, în fata Preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor.

În parcursul meu profesional am colaborat şi am muncit, o lungă perioadă, alături de colega mea, deputatul Vetuţa Stănescu, preşedintele PNL -filiala Hunedoara”, a scris, miercuri, pe Facebook, Lucian Heiuş.

Acesta s-a referit la noua etapă din cariera sa: ”Încep astăzi o nouă etapă, cu dorinţa de a fi o parte implicată în cadrul echipei profesioniste de la Curtea de Conturi”.

Camera Deputaţilor şi Senatul au validat, marţi, în plen reunit, candidaţii pentru două funcţii de vicepreşedinţi şi şase consilieri ai Curţii de Conturi, votul fiind secret cu buletine de vot.

Ion Mocioalcă şi Lucian Heiuş sunt vicepreşedinţi ai Curţii de Conturi.

Durata mandatului unui vicepreşedinte şi a unui consilier la Curtea de Conturi este de 9 ani. 

 

 

Vezi si alte articole...