joi, noiembrie 30, 2023

Lucrările pentru finalizarea patinoarului Mihai Flamaropol vor fi reluate, potrivit anunțului lui Nicușor Dan

Din OrasLucrările pentru finalizarea patinoarului Mihai Flamaropol vor fi reluate, potrivit anunțului lui Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că vor fi reluate lucrările pentru finalizarea patinoarului Mihai Flamaropol. Procedura de achiziție pentru serviciile de actualizare și completare a documentației necesare continuării lucrărilor a fost lansată în SEAP.

„Reluăm lucrările pentru finalizarea patinoarului Flamaropol.

Am lansat în SEAP procedura de achiziție pentru serviciile de actualizare și completare a documentaţiei pentru continuarea lucrărilor de refacere și modernizare a patinoarului artificial Mihai Flamaropol”.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat reluarea lucrărilor pentru finalizarea complexului sportiv, care va include o arenă sportivă, un patinoar artificial și un centru multifuncțional sportiv și de agrement. După finalizare, complexul va avea o capacitate de 3.100 de locuri, 110 locuri de parcare și va putea găzdui 120 de clienți pe zi în centrul spa.

Proiectul cuprinde:

  • Arena sportivă, dotată cu un patinoar artificial, instalație de gheață, sală de conferințe, spații tehnice, spații de depozitare, vestiare pentru sportivi și echipele însoțitoare, vestiare pentru arbitri, cabinet medical și cabinet de prim ajutor.
  • Centrul multifuncțional sportiv și de agrement, care va include bazin de înot, sală de sport, spații pentru relaxare și întreținere fizică, spații pentru recuperare fizică, spații pentru masaj hidro-termo terapie (spa), sală de escaladă indoor și outdoor, spații comerciale și pentru alimentație publică, spații pentru promovarea vizuală a sporturilor pe gheață și a evenimentelor organizate.

Primarul invită operatorii economici interesați să se înscrie la procedura de achiziție până pe data de 11 decembrie 2023. Lucrările la patinoarul „Flamaropol” au fost începute în 2016 și au fost întrerupte în 2019, dar pot fi reluate conform proiectului, conform celei mai recente expertize tehnice. Anunțul din SEAP poate fi citit AICI.

 

Vezi si alte articole...