luni, decembrie 11, 2023

Lucrările pentru reparația trotuarelor din București continuă. Se fac reparații la trotuare pe 8 artere intens circulate

Din OrasLucrările pentru reparația trotuarelor din București continuă. Se fac reparații la trotuare pe 8 artere intens circulate

Primarul general al Municipiului București, Nicușor Dan, a anunțat că procesul de reparație a trotuarelor în oraș continuă. Administrația Străzilor lucrează în prezent la reparații ale trotuarelor de-a lungul a 8 artere cu trafic intens din oraș.

„Lucrările pentru reparația trotuarelor continuă”.

Primarul Nicușor Dan a informat pe pagina sa de Facebook că au început lucrările de reparație la trotuare pe 8 artere importante din oraș, și anume: Bd. Lascăr Catargiu, între Piața Victoriei și Piața Romană, Bd. Nicolae Titulescu, între Bd. Banu Manta și Bd. Ion Mihalache, Bd. Gh. Magheru, str. Ion Brezoianu, între Bd. Regina Elisabeta și str. Domnița Anastasia, Piața Unirii, Splaiul Independenței, pe tronsonul str. Halelor – Calea Victoriei – str. Dr. Dumitru Râureanu, Drumul Sării, Șoseaua Virtuții – Pod Ciurel – Bd. Iuliu Maniu – complex comercial SIR.

De asemenea, Termoenergetica a comunicat că echipele lor continuă lucrările pe Calea Văcărești.

Aceste lucrări sunt deosebit de complexe, și compania estimează că vor fi finalizate până pe data de 7 octombrie. Rezidenții din zona respectivă a Bucureștiului nu vor fi afectați.

În cadrul acestor lucrări, se înlocuiește un tronson de conductă cu un diametru de 600 mm, cu o lungime de aproximativ 60 de metri, într-o galerie subterană care trece sub această arteră.

Termoenergetica a comunicat pe Facebook că aceste lucrări se desfășoară cu dificultate:

„Lucrările sunt dificile deoarece, dezafectarea porțiunilor vechi de țeavă și montarea celor noi se realizează prin două guri de acces, astfel încât traficul să fie cât mai puțin afectat”.

Conducta are aproape 45 de ani vechime, fiind pusă în funcțiune în anul 1979.

Cu toate acestea, este important de menționat că clienții nu sunt afectați de aceste lucrări. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă nu este întreruptă.

CMTEB (Compania Municipală Termoenergetica București) le reamintește locuitorilor din București că estimările pentru reluarea serviciilor sunt făcute înainte de a demara lucrările și înainte ca galeriile subterane să fie expuse. Durata finalizării lucrărilor depinde de gradul de complexitate al acestora, care este strâns legat de starea de degradare a conductelor.

Pentru informații suplimentare, clienții pot accesa mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau pot obține detalii la numărul gratuit 0800.820.002, sau prin intermediul aplicației Termoalert.

Vezi si alte articole...