sâmbătă, februarie 24, 2024

Luni, 22 ianuarie 2023, au fost începute lucrările la trotuarul aflat pe Strada Econom Cezărescu

Din OrasLuni, 22 ianuarie 2023, au fost începute lucrările la trotuarul aflat pe Strada Econom Cezărescu

Primăria Sectorului 6 informează locuitorii orașului că, începând cu data de luni, 22 ianuarie 2023, au demarat lucrările de modernizare ale trotuarului situat pe Strada Econom Cezărescu. Autoritățile locale vizează o îmbunătățire semnificativă a aspectului și funcționalității zonei, oferind astfel cetățenilor un mediu modern și adaptat nevoilor actuale.

Potrivit anunțului PS6, proiectul de reabilitare se concentrează pe trotuarul de pe Strada Econom Cezărescu din cartierul Grozăvești, având o lungime totală de 200 de metri și o lățime de 5 metri. Administrația publică menționează că, în trecut, în această zonă existau mai multe chioșcuri care, de-a lungul timpului, au dispărut. Cu toate acestea, platformele de beton pe care erau amplasate acestea încă reprezentau un obstacol pentru circulația pietonilor.

„Ani la rând, aici au fost chioșcuri, înălțate pe platforme de beton, pentru susținere. Între timp, acestea au dispărut, însă au rămas platformele”.

Din această cauză, s-a hotărât să se elimine aceste platforme, iar echipele de la Administrația Domeniului Public și Dezvoltării Urbane (ADPDU) Sector 6 au intervenit cu utilaje pentru a sparge și îndepărta bucățile de beton.

În etapele ulterioare, trotuarul de pe Strada Econom Cezărescu va fi reconstruit în întregime. Administrația publică a subliniat că:

„Se va ține cont de principiile de calitate și de eficiență. Se va putea circula civilizat, va fi mai accesibil pentru părinții cu copii în cărucioare”.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că are intenția de a revitaliza cartierul Grozăvești, iar în acest scop, se vor desfășura lucrări în mai multe zone. Luna trecută, s-au încheiat lucrările la trotuarul din zona opusă.

Vezi si alte articole...