joi, mai 23, 2024

Mădălina Ghenea a pus-o de-o relație cu Grigor Dimitrov! „Tu faci imposibilul posibil!”

MedicalMădălina Ghenea a pus-o de-o relație cu Grigor Dimitrov! „Tu faci imposibilul posibil!”

Actrița Mădălina Ghenea (35 de ani) și tenismenul bulgar Grigor Dimitrov (32 de ani) și-au făcut relația publică, confirmând astfel speculațiile apărute în presă. Cei doi au postat un dialog romantic pe conturile lor de Instagram, semn că iubirea lor este în floare.

Mădălina Ghenea îi trimite bezele bulgarului Dimitrov!

Chiar dacă Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov nu au confirmat oficial relația lor, aceasta a fost subiectul principal în presă pentru săptămâni întregi. Cu toate acestea, postarea lor romantică pe rețelele de socializare a adus în prim-plan povestea lor de dragoste frumoasă.

Conform informațiilor de la Fanatik, actrița Mădălina Ghenea a împărtășit o poveste (story) pe pagina ei de Instagram care prezintă o pasăre menținându-și echilibrul în timpul zborului pe partenerul său. Ea a însoțit imaginea cu un text emoționant: “Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”.

Grigor Dimitrov, jucătorul bulgar de tenis, a răspuns cu replica: “Magia plutește în aer când sunt cu tine”.

Mădălina Ghenea a însoțit recent iubitul ei, Grigor Dimitrov, la unele dintre cele mai recente turnee de tenis. Cei doi au fost subiectul unui pictorial incendiar, însă fotografiile au fost șterse de pe rețelele de socializare la scurt timp după postare.

Aceasta este prima dată când relația lor este confirmată public.

Grigor Dimitrov, cunoscut pentru reputația sa de “cuceritor”, a avut în trecut relații cu personalități precum Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger, fiind considerat de mulți “cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

Vezi si alte articole...