sâmbătă, decembrie 2, 2023

Madi și Sergiu au vorbit cu fanii lor. Cum a reacționat concurenta la acuzațiile aduse: ”Am luat cuțitul”

MedicalMadi și Sergiu au vorbit cu fanii lor. Cum a reacționat concurenta la acuzațiile aduse: ”Am luat cuțitul”

Madi și Sergiu au citit mesajele fanilor lor, iar concurentul a fost șocat când a aflat un lucru delicat despre partenera sa. Aceasta a povestit în timpul emisiunii o întâmplare cu fostul iubit, pe care ar fi vrut să o țină ascunsă de toată lumea.

Cum a reacționat concurenta la acuzațiile aduse

Madi și Sergiu au dat curs mesajelor din partea fanilor și au avut posibilitatea să le citească în timpul transmisiei. Concurentul a fost șocat când a văzut că parteneri sale i se aduc acuzații cu privire la înjunghierea fostului iubit. În timpul emisiunii, aceasta a explicat situația din trecut.

Madi și Sergiu au citit comentariile fanilor
Madi și Sergiu formează un cuplu solid în casa Mireasa și au planuri de viitor împreună. Cei doi au dat curs la comentariile fanilor și au citit părerile despre ei. Concurentul a fost șocat când partenerei sale i-au fost aduse acuzații cu privire la înjunghierea unui iubit din trecut.

 

”Nu mai comentați la hateri, ia uite ce spun ei. Madi, ia uite de scrie acolo? Întreabă ce i-am făcut fostului iubit? Ce înseamnă asta?”, au fost comentariile celor doi concurenți.

Madi a explicat situația ce a avut loc în urmă cu mai mulți ani, în timpul emisiunii, iar toată lumea a aflat adevărul. Concurenta a menționat că trecea printr-o perioadă dificilă cu fostul iubit și nu se înțelegeau deloc. Au avut momente grele în care s-au certat des, astfel că nu mai știa dacă să mai continue sau să încheie relația.

Într-o seară, Madi ar fi mers la bucătărie și a luat un cuțit cu care urma să-și facă rău, dar partenerul a încercat să o oprească. În acel moment, bărbatul și-a tăiat degetul cu cuțitul.

”S-a întâmplat într-o seară când eram foarte supărată, după o perioadă de certuri și, pur și simplu, nu mai știam încotro să o iau, dacă să plec sau să rămân. Era și ceasul destul de târziu, undeva la 1 și ceva, 2:00, pur și simplu, am mers în bucătărie, am luat un cuțit să-mi fac mie rău. El nu m-a lăsat și când mi-a luat cuțitul din mâna, și-a tăiat degetul. S-a bruscat atunci, eu nu i-am făcut nimic, s-a tăiat el”, a povestit Madi în timpul emisiunii.

Madi nu voia ca acest lucru să se afle

Madi i-a spus lui Sergiu că ea nu a avut probleme cu poliția în urma acestui incident, însă, nu voia ca părinții ei să afle acest lucru. Concurenta simte că trebuie să-și expună toată viața și nu este de acord cu acest lucru, astfel că toate intimitățile ei sunt cunoscute de toată lumea.

”Se poate verifica dacă am avut probleme cu poliția. Chestia asta voiam să o spun afară… Acum trebuie să-mi pun toată viața mea pe tavă? Da (nr, am dat curs), oricum se dădea pentru că era mesajul acolo. Era singurul lucru pe care nu voiam să-l zic, părinții mei nu știau. Voiam să uit anumite lucruri, nu pot. Acum nu poate fi uitat, tu zâmbești acum, nu ai treabă”, i-a spus Madi lui Sergiu.

Vezi si alte articole...