luni, iulie 22, 2024

Magazinul Carrefour din Drumul Taberei, închis începând de luni, 20 noiembrie 2023, „pe o perioadă nelimitată”

Din OrasMagazinul Carrefour din Drumul Taberei, închis începând de luni, 20 noiembrie 2023, „pe o perioadă nelimitată”

Magazinul Carrefour din Drumul Taberei, cunoscut anterior sub numele de Billa, și-a închis porțile începând cu data de luni, 20 noiembrie 2023, pentru o perioadă nedeterminată. Reprezentanții companiei au anunțat că proprietarul clădirii are planuri de dezvoltare a unui nou proiect în această locație.

Situat în cartierul Drumul Taberei, pe Strada Brașov nr. 23A, magazinul a funcționat ca Billa până în 2015, fiind al doilea cel mai vechi supermarket din București. În 2015, Carrefour a preluat magazinul în urma unei tranzacții cu grupul german REWE.

În 2017, magazinul Billa a fost rebranduit ca Carrefour Market. Cu începere de luni, 20 noiembrie 2023, magazinul Carrefour din Drumul Taberei și-a închis ușile. Potrivit declarațiilor retailerului pentru Economica, proprietarul clădirii, în care Carrefour România era chiriaș, are în plan dezvoltarea unui nou proiect.

Locuitorii din Drumul Taberei au acum opțiunea de a se îndrepta către Carrefour Market Chilia Veche.

„În ceea ce privește magazinul Carrefour Market de pe Str. Brașov nr. 23A, București, întrucât proprietarul clădirii, în care Carrefour România este chiriaș al spațiului de vânzare, urmează să dezvolte un nou proiect în viitorul apropiat, magazinul se va închide pe o perioadă nelimitată începând cu data de 20 noiembrie. Rămânem aproape de clienții din cartierul Drumul Taberei, oferindu-le posibilitatea de a-și efectua cumpărăturile zilnice și săptămânale în cadrul magazinului Carrefour Market Chilia Veche, deja cunoscut de șapte ani locuitorilor din zonă, situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos față de locația din Strada Brașov nr 23A”, au declarat reprezentanții Carrefour, potrivit Economedia.

Angajații din acest supermarket vor fi transferați către alte magazine Carrefour din București. Retailerul asigură că echipa își va desfășura activitatea fără întreruperi.

În plus, se vor menține investițiile în rețeaua Carrefour Market.

„Atât prin noi deschideri, dar și prin accelerarea proceselor de remodelare”.

La nivel național, la finalul lunii octombrie 2023, rețeaua de magazine Carrefour Market număra 189 de unități.

Vezi si alte articole...