luni, iunie 24, 2024

Prognoza meteo, 23 iunie. Canicula şi disconfortul termic vor persista. Unde va ploua

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)...

Cod galben de furtuni. Majoritatea țării va fi afectată de fenomene extreme

Cod galben de furtuni. Administrația Națională de...

Maia Sandu: Republica Moldova va fi mult mai în siguranţă alături de România, în UE

ActualitateMaia Sandu: Republica Moldova va fi mult mai în siguranţă alături de România, în UE

Maia Sandu: Republica Moldova va fi mult mai în siguranţă alături de România, în UE. Preşedintele Republicii Moldova a afirmat că ţara sa va fi mult mai în siguranţă alături de România.

Maia Sandu: Republica Moldova va fi mult mai în siguranţă alături de România, în UE. Preşedintele Republicii Moldova a afirmat că ţara sa va fi mult mai în siguranţă alături de România, în Uniunea Europeană.

Ea menţionat că îşi doreşte mai multe poduri „şi să nu mai fie hotare între noi”. Ea a precizat că, pentru dezvoltarea economică, va fi mai bine „dacă nu vom mai avea graniţe, între cele două ţări”.

Maia Sandu: Republica Moldova va fi mult mai în siguranţă alături de România, în UE

Maia Sandu a fost întrebată care este visul ei.

“Visul meu este să avem siguranţa păcii şi siguranţa libertăţii. Eu vreau să trăiesc într-o ţară liberă, eu nu vreau să trăiesc într-un regim aşa cum se întâmplă astăzi în Federaţia Rusă.

Am şi experienţa regimului sovietic, cunosc şi experienţa părinţilor şi bunicilor mei şi pentru mine libertatea este foarte importantă. Şi de asta îmi doresc cu toată puterea ca ţara mea să rămână partea a lumii libere”, a afirmat preşedintele Republicii Moldova, conform News.ro.

Întrebată dacă acest lucru se va întâmpla cu România sau fără România, Maia Sandu a răspuns:

“Împreună, sigur, cu toţii împreună, în marea familie europeană pentru că provocările nu vor dispărea. Intrăm într-o perioadă care va fi dificilă şi nu vorbim de un an sau doi, s-ar putea să vorbim de decenii şi cu cât mai uniţi suntem, cu cât mai puternici suntem împreună pentru a ne apăra valorile, pentru a ne apăra libertăţile, cu atât mai bine.

Maia Sandu

Republica Moldova va fi în mult mai multă siguranţă şi cetăţenii ei vor fi mult mai bine alături de România în Uniunea Europeană.

Sigur, îmi doresc cât mai multe poduri, îmi doresc să nu mai fie hotare între noi pentru că asta o să ne ajute să ajungem mai repede să vedem locurile frumoase din România, să ajungem mai repede la munte, dar mai ales pentru dezvoltarea economică va fi mult, mult mai bine dacă nu vom avea hotar”.

Vezi si alte articole...