luni, iunie 24, 2024

Prognoza meteo, 23 iunie. Canicula şi disconfortul termic vor persista. Unde va ploua

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)...

Cod galben de furtuni. Majoritatea țării va fi afectată de fenomene extreme

Cod galben de furtuni. Administrația Națională de...

Mâine, 23 mai, începe Târgul Anticarilor, în Parcul Obor

Din OrasMâine, 23 mai, începe Târgul Anticarilor, în Parcul Obor

Primăria Sectorului 2 informează locuitorii orașului despre desfășurarea Târgului Anticarilor în Parcul Obor în această săptămână. Evenimentul, deja o tradiție în acest sector al Capitalei, se adresează iubitorilor de antichități.

Pentru mulți, plimbarea printre tarabele pline de antichități adunate de-a lungul anilor este o adevărată plăcere. Fiecare obiect expus are propria sa poveste fascinantă, reprezentând o bucată autentică de istorie.

Pasionații de obiecte vechi și pline de personalitate sunt invitați să participe la Târgul Anticarilor din Parcul Obor, începând de mâine. Indiferent dacă sunteți colecționar înfocat sau doar un vizitator curios, evenimentul este deschis pentru toți cei interesați să-l exploreze. Târgul va avea loc în perioada 23-26 mai 2024, conform anunțului făcut de Primăria Sectorului 2.

La eveniment, vizitatorii vor avea oportunitatea să admire și să achiziționeze bijuterii antice, cărți rare, ceasuri și alte obiecte de colecție.

„Reîntoarcerea în timp poate fi foarte plăcută, mai ales atunci când cotrobăi printre tarabe pline cu antichități și obiecte care au reușit să treacă proba timpului.

Vă așteptăm cu drag”.

Participanții trebuie să știe că intrarea la acest târg este gratuită.

Evenimentul, care debutează mâine, este organizat de Centrul Cultural Mihai Eminescu, o instituție publică de cultură recunoscută ca partener al UNESCO. Centrul Cultural primește finanțare de la bugetul local și generează venituri proprii.

Târgul a fost organizat anterior și a devenit deja o tradiție în Sectorul 2 al Capitalei.

Vezi si alte articole...