vineri, aprilie 19, 2024

Mama Elizei a spus clar ce concurent place ca posibil iubit pentru fiica sa. Ce părere are Eliza?

MedicalMama Elizei a spus clar ce concurent place ca posibil iubit pentru fiica sa. Ce părere are Eliza?

Mama Elizei a intervenit telefonic la Mireasa Capriciile Iubirii, unde a spus clar pe cine dorește pentru fiica sa.

Mama Elizei a spus clar ce concurent place ca posibil iubit al fiicei sale. Ce părere are concurenta

Chiar dacă s-au apropiat încă de la venirea lor în casă, Cristi și Eliza nu par a face pași înainte spre o cunoaștere și o posibilă relație.

Mama concurentei a încurajat-o să îi dea o șansă lui Cristi, care jubila de fericire când auzea că familia fetei îl place.

”Problema este că încă nu și-a deschis ochii. Părerea mea și a altora de aici din sat, care vă urmăresc, spre Cristi ne îndreptăm. Nouă ni se pare că s-ar potrivi cu Eliza, dar este decizia ei. O să se mai cunoască puțin, poate că au șanse.”, a zis mama.

”Știam că le place de el. Că e băiat din ăsta de casă, se știe cu animalele. Nu că vreau unul rău, dar cumva știu ce și-ar dori ei. Nu cred că ei îmi doresc răul.”, a afirmat Eliza după ce mama ei a spus că îl place pe Cristi ca posibil iubit pentru fiica sa.

Totuși, doamna Alina speră că cei doi vor găsi calea unul spre altul. ”Da, trebuie să aibă încredere în ea și o să vadă ea”, a mai adăugat doamna Alina.

”Da, frumos. Oameni frumoși.”, a punctat Cristi după intervenția telefonică a mamei Elizei. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Vezi si alte articole...