marți, iunie 18, 2024

Mama Ioanei a făcut-o să plângă. după ce ea și Adrian au fost distanți la petrecere!

MedicalMama Ioanei a făcut-o să plângă. după ce ea și Adrian au fost distanți la petrecere!

În timpul emisiunii „Mireasa” de pe data de 16 octombrie 2023, mama Ioanei, cunoscută sub numele de doamna Veronica, a sunat în direct pentru a oferi sfaturi, după ce fiica sa și Adrian au părut distanți la petrecere. Doamna Veronica i-a îndemnat pe cei doi să nu se grăbească și a împărtășit și alte cuvinte de înțelepciune.

Ce a sfătuit-o mama Ioanei pe concurentă după ce ea și Adrian au fost distanți la petrecere

”Vreau să îi transmit că sunt foarte mulțumită de parcursul ei în emisiune. Să nu se grăbească, să încearcă să mai cunoască. Nu sunt prea mulțumită de parcursul ei cu Adrian. Ea încearcă foarte mult să-l cunoască și din partea lui nimic, mai multe copilării. Adrian, de fapt, nu e așa în casă. În casă comunică, am văzut că se simte în largul lui cu Daria. Când e cu Ioana… Ca să-ți placă de o persoană trebuie să insiști mai mult. La petrecere nu au avut treabă unul cu altul.”, a zis doamna Veronica.

Aceasta nu a vrut să comenteze interacțiunea Ioanei cu Bogdan: ”Mă abțin pentru că dacă consideră că vor să se cunoască, vreau să văd parcursul lor. De Bogdan îmi place, și de Adrian mi-a plăcut ca persoană, nu mi-a plăcut caracterul lui. (…) Fiecare cu caracterul lui, nu pot să-mi dau cu părerea. Țin să vă mai spun, am primit foarte multe mesaje că Ioana a profitat de faptul că s-a apropiat de Adrian, în niciun caz. Ea a spus că momentan nu vrea nimic, ea a încercat”.

Vezi si alte articole...