joi, iulie 18, 2024

Mama lui Michael Jackson, bătaie pentru o brumă de bani. Averea Megastarului sare de 1 miliard de euro

MedicalMama lui Michael Jackson, bătaie pentru o brumă de bani. Averea Megastarului sare de 1 miliard de euro

Mama lui Michael Jackson se luptă cu executorii testamentari ai fiului său pentru jumătate de milion de dolari. Cei doi executori au fost chemați în judecată de mama megastarului care acum dorește să își recupereze investiția de pe parcursul procesului.

Cea care i-a dat viață lui Michael Jackson se luptă acum cu executorii testamentului acestuia. John Branca și John McClain au fost numiți executori ai averii lui Michael. Drept urmare cei doi urmau să împartă averea și în ceea ce o privește pe mama megastarului. Ei susțin că au făcut sute de milioane pentru moștenirea lui Jackson prin diferite tranzacții.

Așa că au cerut un acord confidențial de la instanță, legat de ceea ce au câștigat. Katherine s-a opus într-un răspuns puternic redactat. În timp ce instanța a respins în cele din urmă obiecțiile ei, Katherine continuă să conteste decizia. Cei 560.000 de dolari pe care îi dorește din averea fiului sunt pentru a acoperi cheltuielile legale legate de lupta împotriva executorilor.

Apelul ei, precum și noua moțiune rămân în curs. Chiar și în acest context, moșia lui Jackson continuă să genereze venituri semnificative din diverse surse. Vorbim despre o valoare a averii estimată la 1 miliard de dolari. Michael Jackson, chiar și în neființă, continuă să facă venituri substanțiale printr-o varietate de surse.

Michael Jackson o mină de bani chiar și după moarte. Vânzările sal de discuri, drepturile de autor, drepturile de publicare, comercializare, investiții, colaborări la Cirque du Soleil. Toate aceste lucruri aduc în continuare bani. În total, proprietatea lui Jackson este estimată la peste 1 miliard de dolari. Numai drepturile asupra catalogului său muzical s-a zvonit că valorează până la 900 de milioane de dolari anul trecut.

Michael Jackson

Avere de milioane de dolari. Sursa foto: Dennis Thompson | Dreamstime.com

Megastarul, numit adesea Regele Pop, a murit pe 25 iunie 2009. Avea doar 50 de ani și a decedat în casa sa din Holmby Hills, Los Angeles, California. Cauza morții a fost intoxicația acută cu propofol și benzodiazepină, iar moartea sa a fost considerată omucidere. Dr. Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson, a fost ulterior condamnat pentru omor involuntar.

Asta pentru că i-ar fi administrat medicamente care au dus la moartea lui Jackson. În timp ce megastarul și-a lăsat moșia celor trei copii ai săi – Prince, Paris și Blanket – el a înființat un trust separat numit The Katherine Jackson Trust pentru a avea grijă de mama lui, Katherine, de-a lungul vieții.

https://www.therichest.com/michael-jacksons-mom-560000-estate-fights-executors/

Vezi si alte articole...