luni, iulie 15, 2024

Marcel Boloş: 6.900 de vieţi au salvat în 2023 investitorii-donatori care s-au alăturat campaniei ”România are sânge de rocker, acum şi de investitor” şi au investit peste 5 miliarde de lei / O nouă campanie, de luni

EconomieMarcel Boloş: 6.900 de vieţi au salvat în 2023 investitorii-donatori care s-au alăturat campaniei ”România are sânge de rocker, acum şi de investitor” şi au investit peste 5 miliarde...

”6.900 de vieţi au salvat în 2023 investitorii-donatori care s-au alăturat campaniei ”România are sânge de rocker, acum şi de investitor”. Şi au investit peste 5 miliarde de lei. De mâine, împreună cu Morning Glory cu Răzvan Exarhu dăm startul unei noi ediţii de Fidelis, în care oferim cea mai bună dobândă donatorilor de sânge”, a scris, duminică seară, pe Facebook, ministrul Finanţelor.

Marcecl Boloş afirmă că dobânda este oferită ”în semn de apreciere pentru că aleg să dăruiască viaţă celor aflaţi în nevoie”.

Ministrul reaminteşte că, între 18 septembrie şi 3 octombrie, se pot investi economiile în titlurile de stat Fidelis.

”Este o modalitate sigură prin care faci ca banii să producă pentru tine, câştigul nu îşi este impozitat şi nici nu ţi se percepe comision. Mai mult, poţi să scoţi banii oricând vrei”, a mai transmis ministrul.

Potrivit acestuia, ”cei cu suflet mare care au donat sânge în 2023 primesc cea mai mare dobândă, 7,25% în loc de 6,25%, cât ar fi primit în mod normal”.

”În plus, pragul minim de la care pot investi este de 500 lei, faţă de 5.000 pentru cei care nu sunt donatori. Atenţie, nu sunt de ignorat nici dobânzile pe care le oferim pentru cei care investesc euro”, a mai precizat Boloş.

Ministerul Finanţelor lansează a treia ediţie din 2023 a campaniei „România are sânge de rocker” iniţiată de Morning Glory, Rock FM, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Bucureşti, prin intermediul Programului de titluri de stat FIDELIS şi le acordă donatorilor de sânge o tranşă specială.

 

Vezi si alte articole...