sâmbătă, iunie 15, 2024

Marcel Boloş, despre programul de titluri de stat FIDELIS: Un nou record doborât de donatorii-investitori / Am fost atât de mulţi donatori, încât donarea se face acum cu programare

EconomieMarcel Boloş, despre programul de titluri de stat FIDELIS: Un nou record doborât de donatorii-investitori / Am fost atât de mulţi donatori, încât donarea se face acum cu programare

”Un nou record doborât de donatorii-investitori. Donatorii-investitori nu încetează să ne surpindă. ”, a scris, luni seară, pe Facebook, ministrul Finanţelor.

Acesta a reiterat cifrele transmise anterior de Ministerul Finanţelor.

”Chiar dacă am redus perioada de subscriere cu o săptămână, tot au depăşit numărul tuturor ediţiilor: 1.405 peraoane au donat sânge şi au profitat de cea mai bună ofertă la . Suma investită de aceştia a fost de peste 135 milioane de lei.  Suma totală investită în a Programului FIDELIS din 2024 a fost de peste 1,796 miliarde de lei. Emisiunile în euro au fost cele mai accesate în cadrul acestei ediţii, cu un total de peste 190 milioane euro”, a mjai transmis ministrul.

Acesta a precizat că numărul donatorilor a ajuns la 53.701 în luna ianuarie 2024, comparativ cu 37.750 in luna ianuarie 2023.

”Am fost atât de mulţi donatori, încât donarea se face acum cu programare”, a mai scris ministrul de Facebook.

 

 

 

 

 

 

Vezi si alte articole...